- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Nem én találtam ki. Ilyen vinyót akartam venni és több fórumot is elolvastam, többszáz hsz-t, mire lebeszéltek + kisker is lebeszélt, nehogy ezt vegyem... Olvasgassatok HDD-s topicokat, meg a saját topicját a vinyónak. Nem jó a híre a vinyónak, az már biztos. Persze ettől még biztos vagyok benne, hogy nagyrészük jó vinyó, de nem mindegy, hogy mennyi probléma van vele és mennyi derül ki.
Na de nem offolok tovább. Pí-t számolni jó a Seagate is
-
Ren Hoek
veterán
Menj be a har****kerbe, ott 1 év van rá, és nem is ajánlják, mert tömegesen viszik vissza a cuccot. A kiskernek is égő, hogyha kilóra hozzák vissza a hibás cuccokat. (Pl Elektropontban dolgoztam, ott volt egy szériahibás Mp4 lejátszó, 10-ből 9-et visszahoztak karácsonykor, és mindenki anyázott minket)
Biztonsági mentés is meghalhat közben. Írta egyik arc, hogy vett 5db 7200.12 Seagate vinyót, 2 nemsokkal vétel után meghalt, a többi 1 hónap alatt, míg végül asszem 1 maradt élve neki. Szóval kényes munkára tuti nem vennék Seagatet. -
Ren Hoek
veterán
válasz
hejesírásó #3 üzenetére
Jah ez igaz. Gondolom raid tükörbe csinálták.
-
Ren Hoek
veterán
Hehe, ha beszart volna a Seagate vinyó egyike... ment volna a levesbe az egész... Bár a 7200.11-esek még jók voltak, viszont a 7200.12 olyan szinten szériahibás, hurcolják vissza a nagyrészét meg megdöglik. Nem véletlen, hogy van bolt, ahol 1 év garit adnak csak rá, a 3-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest