Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
kknd-vel is játszogattam anno...
meg aztán később jött a kknd2 krossfire... nem voltak rossz játékok azok sem... tibsun-t meg szerintem felrakom megint és megnézem
jópárszor végigvittem... de lehet h red alert2 lesz belőle... azzal érettségi előtt-alatt-után játszottam legtöbbet... 2tétel-1skirmish arányt tartottam, nehogy elvágjanak 
-
mephi666
nagyúr
nekem c&c-ből a kedvenceim: tibsun, red alert1-2... talán a red alert2 volt a kieggel együtt az, amivel legtöbbet játszottunk singleben/hálóban
de a ra3 egy hígf*s lett... haverom is mondta, hogy szerinte is egy rakattal ért fel... gyerekes hülyeség lett, amibe belenyomtak féltucat bögyös macát meg a 3. világ megerősödését mindenféle idióta fegyverrel
hányadék lett... c&c generals-szal nem játszottam... lehet h pótolnom kellene? megoszlottak nagyon a vélemények és nem volt kedvem kipróbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg aztán később jött a kknd2 krossfire... nem voltak rossz játékok azok sem... tibsun-t meg szerintem felrakom megint és megnézem 
hányadék lett... c&c generals-szal nem játszottam... lehet h pótolnom kellene? megoszlottak nagyon a vélemények és nem volt kedvem kipróbálni...