- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
"Aki egyszer kipróbált egy jó vezeték nélküli cuccot, többet nem akar majd vezetéket látni az életében."
Hát... ez a mondat kissé hiteltelenítette a szememben a többit.Számítógépem jelenleg asztali, volt már bazi drága "vezeték nélküli" laptopom is, nem jött be. Használtam már a legkorszerűbb wifit a laptophoz és az asztalihoz is, végül behúztam a LAN kábelt minden szobába, mert így az igazi. Volt már Logi vezetéknélküli egerem (igaz, az nem gamer volt, de akkoriban nem is játszottam), évente egyszer használtam az asztal helyett máshol is, így a köv. csere óta ismét vezetékest használok. Volt minőségi Logi K400 wireless billentyűzetem tapipaddal (igaz, csak másodlagosnak, ha a tévén használnám a pécét), de sosem használtam, így már az sincs meg.
-
mepet
addikt
Tyű de szép belülről!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest