Hirdetés
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar0203
csendes újonc
Remélem ez nem fogja akadályozni a hívásokat mint a nagytestvér
-
goldister
tag
Én az amazonosan gondolkodom. Ők legalább Mo-ra is szállítanak. Így kijön 600 euróra
[ Szerkesztve ]
-
guni
tag
Egyetlen probléma, hogy közben a sima Pixel 6 ára is elég nagyot esett (most 555 Euro) és szerintem azt a plusz százast érdemes rádobni.
[link] -
Noukoum
veterán
válasz elfelejtette #12 üzenetére
IPhone SE árban van, teljesen jó a Google készüléke ebben a kategóriában.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
elfelejtette
veterán
válasz -Skylake- #11 üzenetére
Mit ajánlanál ennyiért, ha a fotós képességek ÉS az üzemidő az elsődleges preferenciák?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-Skylake-
addikt
válasz elfelejtette #2 üzenetére
176e-ért nem lenne rossz ha :
- nálunk is meg lehetne venni
- ha miután nálunk meg lehet venni, ennyibe is kerülne nálunk ( nem )
- ha ez lenne az egyetlen telefon 176e forintért és minden más 500e lenne.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Wesiz
tag
őszintén megmondva az általam linkelt se tudom mennyire megbízható, csak érdekességképp szoktam megnézni néha 1-2 processzort egymáshoz képest de igazából úgyis a valós használat számít.
youtube-on elég sok sebesség tesztet találni, a kedvencem amikor automatizált robot futtatja végig az alkalmazásokat egymás után, ott látszik hogy a pixel 6 az iphone 13 sebességét hozza - kb 20 app megnyitása után a különbség azt hiszem 1 másodpercen belül volt.nem direktben neked szánva mondom ezt, de én egyébként se érzem kardinális dolognak a teljesítmény kérdését manapság, olyan SD 845-855től kezdve szerintem mindegyik készülék bőven elég gyors lesz még hosszú évekig. a processzorok évente 15-25%kal gyorsulnak közben az appok futtatásához szükséges teljesítmény nagyon minimálisan változik. ha rajtam múlna, már évek óta a teljesítmény növelése helyett a fogyasztást csökkenteném.
[ Szerkesztve ]
-
Solten
őstag
£399 (UK), veri nájsz...
Saor Alba
-
Wesiz
tag
miért? felsőkategóriás chip, felsőkategóriás kamera és (android vonalon) kimagaslóan hosszú szoftveres támogatás, mindez a felsőkategóriás telefonok árának feléért.
amik hiányoznak belőle, azok sok ember számára felesleges fícsörök például 90 vagy 120 hz-es képfrissítés és vezeték nélküli töltés.akinek ezek az újdonságok nem számítanak csak hosszú évekig akarja használni a telefonját, fontos neki a jó kamera és szoftvertámogatottság annak ennél a telónál (és ez bármelyik a-szeriás pixelre igaz) nehéz jobbat ajánlani
-
janeszgol
félisten
Hát 176 ezerért biztosan nem ezt venném meg.
-
jUUh
addikt
-
elfelejtette
veterán
-
jUUh
addikt
176e-ért nem lenne rossz, de ha olyan bugos lesz mint amilyennek a 6-os szériát írják, az elég gáz. Illetve egy 90hz képernyőnek bele kellett volna férni.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest