Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar0203
csendes újonc
Remélem ez nem fogja akadályozni a hívásokat mint a nagytestvér
-
goldister
tag
Én az amazonosan gondolkodom. Ők legalább Mo-ra is szállítanak. Így kijön 600 euróra
-
guni
tag
Egyetlen probléma, hogy közben a sima Pixel 6 ára is elég nagyot esett (most 555 Euro) és szerintem azt a plusz százast érdemes rádobni.
[link] -
Noukoum
veterán
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
IPhone SE árban van, teljesen jó a Google készüléke ebben a kategóriában.
-
-Skylake-
addikt
válasz
elfelejtette #2 üzenetére
176e-ért nem lenne rossz ha :
- nálunk is meg lehetne venni
- ha miután nálunk meg lehet venni, ennyibe is kerülne nálunk ( nem )
- ha ez lenne az egyetlen telefon 176e forintért és minden más 500e lenne. -
Wesiz
tag
őszintén megmondva az általam linkelt se tudom mennyire megbízható, csak érdekességképp szoktam megnézni néha 1-2 processzort egymáshoz képest de igazából úgyis a valós használat számít.
youtube-on elég sok sebesség tesztet találni, a kedvencem amikor automatizált robot futtatja végig az alkalmazásokat egymás után, ott látszik hogy a pixel 6 az iphone 13 sebességét hozza - kb 20 app megnyitása után a különbség azt hiszem 1 másodpercen belül volt.nem direktben neked szánva mondom ezt, de én egyébként se érzem kardinális dolognak a teljesítmény kérdését manapság, olyan SD 845-855től kezdve szerintem mindegyik készülék bőven elég gyors lesz még hosszú évekig. a processzorok évente 15-25%kal gyorsulnak közben az appok futtatásához szükséges teljesítmény nagyon minimálisan változik. ha rajtam múlna, már évek óta a teljesítmény növelése helyett a fogyasztást csökkenteném.
-
Solten
őstag
£399 (UK), veri nájsz...
-
Wesiz
tag
miért? felsőkategóriás chip, felsőkategóriás kamera és (android vonalon) kimagaslóan hosszú szoftveres támogatás, mindez a felsőkategóriás telefonok árának feléért.
amik hiányoznak belőle, azok sok ember számára felesleges fícsörök például 90 vagy 120 hz-es képfrissítés és vezeték nélküli töltés.akinek ezek az újdonságok nem számítanak csak hosszú évekig akarja használni a telefonját, fontos neki a jó kamera és szoftvertámogatottság annak ennél a telónál (és ez bármelyik a-szeriás pixelre igaz) nehéz jobbat ajánlani
-
janeszgol
félisten
Hát 176 ezerért biztosan nem ezt venném meg.
-
jUUh
addikt
válasz
elfelejtette #2 üzenetére
Hja', meg a 176 nálunk 240.
-
jUUh
addikt
176e-ért nem lenne rossz, de ha olyan bugos lesz mint amilyennek a 6-os szériát írják, az elég gáz. Illetve egy 90hz képernyőnek bele kellett volna férni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google 499 dolláros áron mutatta be a készüléket, a nemzetközi árakat most határozták meg.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S208/128 GB !! felújított !!
- Samsung Galaxy A72 kártyafüggetlen 6/128GB dual sim SM-A725F/DS
- iPhone 11 Pro 64Gb Független / Space Gray / Újszerű állapotban ELADÓ!
- Eladó iPhone 16 Pro Black Titanium 256GB + Apple Watch Ultra2 Esim + Airpods Pro2 + Ajándék!!!
- iPhone 13, 128GB, Független, akku 84%-os, 1 Év Garancia!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest