- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs789
csendes tag
válasz
lovasalbi #109 üzenetére
Köszönöm. Sajnos ez a módszer nem segített. MTP USB driver van kiválasztva, de csak egy üres mappát lehet megnyitni, mint az eszköz háttértára. Próbáltam más gépen is, de ott is ugyan ez az eredmény. Illetve linux alatt is hasonló az eredmény.
Viszont megoldásként a "wifi file transfer" progit használok, ami segítségével a windows intézőben lehet másolni oda-vissza, mintha csak kábelen szaladnának át a byteok
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mbapp.ftpserver
-
Balázs789
csendes tag
Lassan egy hónapja használom elég nagy megelégedéssel.
Viszont amire nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan lehet USB kábelen keresztül PC-vel összekötni. Sem linux, sem win10 alatt nem megy, másik gépen sem. Összekötve a géppel a telefonon nem jelenik meg opciós választó lista (adat csere+töltés vagy PDP vagy csak töltés, stb...), hanem csak tölti és egy üres meghajtóként látja a Thor-E-t, mint média lejátszó. Telepítettem, MTK USB drivert, de azzal sem vagyok előbbre.Próbáltam kiszedve az SD kártyát, arra másolni, de a Win10 csak formázni akarta.
Eddig WP 8.1 -et használtam, ott kezelte a telót és az SD kártyát isVan valami megoldás, hogy átvarázsoljak fájlokat a PC és a telefon között USB kábelen keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Freemail
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest