- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem tetszik, sőt, kifejezetten bóvli hatást kelt...
-
jUUh
addikt
Elsőre tetszetősen néz ki.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem bejönne ha nem alcateltlc lenne......vmi egyedi kinézet végre(ha még megosztó is)
-
cimbikee
csendes tag
hasonló kinézetű telefonok
akit érdekel nézzen utánaUMiDigi Crystal
Bluboo S1
Maze Alpha
LEAGOO KIICAA Mixcsak itt felűről tűnt el vagy a selfi kamera alulra került....
-
Halkow.
senior tag
Ocsmány egy dögggggg, mellesleg csalódtam az TCL-ben alias Alas Alcatel amióta az idol 4s-t lebutították egy hulladék idol 5s-sel.
idol 1 idegőrlő
idol 2s jól nézett ki de xar bugos volt
idol 3 elment de voltak bajok
idol 4 jól alkult
idol 4s majdem faxa (platinum 7)
idol 5 hulladék
idol 5s visszalépés a hulladék felé -
Ashitaka
tag
Én már vártam hogy mikor csinál egy gyártó egy ilyen telefont. Nekem kifejezetten tetszik. Csak ne Alcatel lenne ráírva... de hátha most összekapják magukat. A teló tudására+az akku méretére nagyon kíváncsi vagyok!
-
Mr.Silkó
veterán
Hányadék egy dizájn. Alul vékony káva, felül leszállópálya. Hol marad a szimmetria? De legalább a színe szép (nem az)
.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem a G3 telómnak vannak ideális kávái. Pont akkorák alul-felül, amekkora kell. Az S8-nak számomra már eléggé határeset. És ahogy írtad, függőlegesben nagyon kényelmetlen, ha szinte nincs káva. Ezt soha nem is értettem. Ennek iskolapéldája a cikkben szereplő Alcatel...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
hát a fekvő tartáshoz azért elég nagyon kevés káva is. S8 is elég arra szerintem. a probléma inkább az az álló tartás közbeni gépelés. ha nicns alul semmi káva, akkor a billentyűzet nagyon alacsonyra kerül, és méerhetetlenül kényelmetlen úgy gépelni. Mi Mix is részben emiatt rakta alulra a káváját, Apple meg adott egy extra sávot a saját billentyűzetére, hogy ezt korrigálja az X-en
-
törölt tag
Nem rossz a design, de szerintem túlságosan is vékony. Hogy fog ráférni egy nagyobb tok?
Ezt kicsit elrontották, viszont ezen felül tök szép lett. -
tybsen
addikt
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
Nekem szinten akkor d160 volt az elso
Joval kesobb lett csak egy 2110, mondjuk en azt is szerettem bar tenyleg nagyobb darab volt de nagyon jo minoseg
huhh, milyen durvan regen volt.
-
törölt tag
nekem ez így tetszik. Alcatel 5 > Huawei P20 Pro
-
ViZion
félisten
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
hejj, Nekem is az volt! Mezei AA akkuról is üzemelt, ha úgy alakult. Imádtam, kényelmes volt tényleg, nem is vészesen nehéz. Térerő király volt, lehetett kóddal zárni (nem pin kóddal). Ericsson tégla után istenkirályság volt.
-
fornettisuti
veterán
Jó csúszós lesz
-
SkyLine3000
addikt
Én sem preferálom ezeket a 2-3mm-es telókat. Sokkal kényelmesebb a fogása, ha van egy egészséges vastagsága is.
97-ben az első telóm a Motorola D170 volt. Akkor volt húúú de menő a 2110es Nokia. Az olyan volt, mintha baltával faragták volna. A Motorola alakja sokkal ergonómikusabb volt. Ívelt volt és nem egy téglatest. Sokkal kényelmesebb volt a fogása, mint a Nokiának.
Sajnos ergonómiai szempontból soxor elég hülye trendek vannak, amit kitalál az egyik, a többi birka meg megy utána... -
pusszycat
nagyúr
Mert prémium kinézete van.
-
borand
aktív tag
Tényleg érdekes az előlap, de valamiért tetszik is.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem, határozottan nem csúnya, pedig az Alcatelekről ezt korábban nem állítottam volna.
-
atike
nagyúr
Ha fém lesz és lesz ezüstben vagy szürkében vagy feketében (vagy eme színek valami fantasztikus elnevezéssel illetett divatmegnevezése
) akkor a külseje határozottan tetszeni fog.
-
judas13
addikt
Tegnap még volt értesítési LED\mikrofon mára már kiradírozva. Holnapra talán megint lesz majd..
Amúgy ez a szögletes vékony dizájn bejön nálam.
.........
. hagel/B]
"szálcsiszolt fém hátlaptól elkülönülő, valószínűleg műanyag alsó-felső antennakilépő sáv pedig határozottabban elkülönül"
Remélhetőleg az lesz.
-
moleculez
veterán
Szerintem csinos, jól áll neki hogy vékony. A szerintem <2k akksi viszont fájni fog.
-
RRamstein
tag
Nem rossz, lehet egy szürke vagy fekete jobban állna neki
-
janeszgol
félisten
El se hiszem, hogy ez egy Alcatel telefon. Amúgy nekem tetszik így képről.
-
ClioRS
őstag
Görgettem lefelé, aztán mikor a telefon aljához értem visszagörgettem, hogy biztos jól látom-e.... Sajnos igen
-
ViZion
félisten
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
+1
OK, h ez a divat, de nem praktikus. Másik meg a vékonyság... A magam részéről lehetnének pár mm-el vaskosabbak is, és kerüljön bele nagyobb akku. Kár, h ezekhez már nincs ilyen akkus hátlap, mint anno a nokiákhoz -
SkyLine3000
addikt
Olyan, mintha fejtetőn állna a telefon... Nekem direkt kell egy kis káva alul-felül, mert ha fektetve használom a telót soxor azon támaszkodnak a hüvelykujjaim.
-
Na ez kifejezetten tetszetős. Jó vasat alá
-
roli543
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a külseje.
-
Ha ez fém hátlapos, akkor pl nem lesz indukciós töltés.
Mellesleg a sok unalom között van egyedisége. -
kbyte1024
veterán
nekem is a sony ugrott be elsőnek
talán az kicsit még szögletesebb. Furcsa így alul szinte semmi,felül meg....na
-
Matada2.3
veterán
Az a csíkozott hátlap remélem nem műanyag, bár fémben se néz ki igényesen az ilyen.
-
pusszycat
nagyúr
Fent Sony lent nemtom.
-
total90
veterán
Ez fáj
Új hozzászólás Aktív témák
ma Evan Blass gyártásra kész formájában is meg tudja mutatni az Alcatel brand idei csúcsajánlatát.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest