Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sok helyen sántít a tervezett elavulás konteója, létezik tervezett elavulás, csak nem úgy, ahogy a konteó hívők képzelik. Konkrétan már a címbeli konteó sem igaz, csak nézd meg mennyire fényesen ég az a bizonyos híres villanykörte, majd nézd meg mennyire fényesen ég a nappalidban (vagy ha rég leded van, akkor az mekkora fénnyel világít).
-
törölt tag
válasz
DarkFater #191 üzenetére
Az XP jó volt, de szerintem nem azért nem váltottak róla, mert jó volt, hanem 2 okból nem:
1. A Vista először sokat késett.
2. Majd megjelent rosszul optimalizálva, így a kor akkori új gépeinek jó részén sem működött jól. Simán 512 mega ram volt az új gépek felében, míg 1 GB rammal is haldoklott a Vista, 2 GB volt neki az alap. Vicces, mert a Windows 7 1 GB rammal is jól elvolt a megjelenése idején.
Szóval röviden: a Vista nagy bukása miatz hűzodott el az XP korszak, a 7 megjelenésekor már annyira sok ideje használtak az emberek XP-t, hogy túl erős lett a megszokás.A Windows 7-ről váltást meg a mobilra lehet hogy hasznos, de desktopon anti-felhasználóbarát metro-UI okozta. Végül engedett a MS és visszajött a Start menü, ezzel a fő akadály elhárult.
-
törölt tag
Úgy 1 éve igazolványképet kellett csináltatnom. Rákerestem a legközelebbi helyre neten, hát tudod mi volt a fotózáson kívül a profilja? Egy videotéka. Nem online, teljesen offline, DVD-ket lehet onnan kölcsönözni. Ügyféllel ugyan nem találkoztam, de amíg vártam a nyomtatást, azért megnéztem, elég up-to-date filmek is voltak, meg nem csak mainstream, hanem művészfilmek is. Nem tudom ki lehet a célcsoportja. Ja, a Tékasztorik is megvolt nekik, egyébként ahol Viku dolgozott, azt is így képzelem el, mert már akkoriban is ósdinak számított a videotéka, ráadásul itt is egy unatkozó nő volt a tékás.
(Azt nem tudom XP volt-e a gépen, de egy sarokkal odébb a Líra könyvesboltban, ahol az Erzsébet kártyámról szoktam a kultúra utalványt költeni, mert persze online nem lehet, máig XP fut a gépen, amin nyomtatják a jegyeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest