- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Na, akkor pontosítok:
Van egy 120 GB-os vinyó, amin volt egy 15 GB-s C az XP-nek, meg két ~50-és adat. Erre raktam fel először a Zorint az XP helyére, meghagyva a két adat partíciót. Aztán mivel a Zorin nem nagyon akart működni, lecseréltem a Mint-re. Az volt a hiba, hogy a Zorin cseréje opciót választottam az egyéb helyett. Így most van egy partíció rajta a Minttel, meg ~ 106 GB üres hellyel.Szóval az elbukott cuccok eredetileg külön partíción voltak, csak most lett minden egybe szabva. Vertem is a fejem a falba, mikor a telepítés után nem vo lt meg semmi és leesett, hogy mennyire elvesztem.
Így is van esély a visszanyerésre? Mert akkor most egy linux partícióm van, azt az NTFS-es GetData nem is fogja látni, nem? Illetve ha igen, akkor nem lenne jobb egy másik gépbe betenni a lemezt és egy másik vinyóra menteni ami visszanyerhető?
-
Llew
senior tag
Egy régi XP-s gépre felraktam a Zorin OS-t, de az nem akart működni igazán, így most felraktam próba képpen az új 17-es Mintet. Remekül fut, de elkövettem azt a hibát, hogy nem jó opcióval telepítettem, így legyalult mindent, ami az XP-s rgéi partícióin volt. Van rá esély, hogy visszanyerjem az elvesztett dolgokat? Főleg fényképek volának a fontosak a többi nem annyira lényeg.
-
Llew
senior tag
Szüleim gépén (P4, 1GB ram) kéne cserélni az XP-t, mondom megnézem ezt a Mintet. Leszedtem, kiírtam DVD-re, elindítottam. Mindent felismert, kicsit lassan, de eldöcögött. Viszont utána ahogy elindítottam az XP-t nem volt net. Az XP folyamatosan azt mondta, hogy ki van húzva a hálózat kábel, pedig hozzá se nyúltam. Ha már úgy sem volt akkor kihúztam, vissza dugtam, rootert újra indítottam, de semmi. Ha újra bootoltattam a DVD-ről a Mintet, ott volt net, de az XP-re visszaváltva megint semmi. Gondoltam, akkor mindegy felrakom a Mintet véglegesre. Ezek után viszont meg az nem akart elindulni. A boot képernyő után feldobott egy listát, hogy a startup során mit csinált rendben, majd az utolsó sorban ez volt
[FAIL] startpar: service(s) returned failure: plymouth.... failed!Szóval most XP-n nincs net, Mint meg nem indul el, hogy telepíteni tudjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest