- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Pár hónapja vettem egy Redmi Note 3 Pro-t, de valamiért késztetést érzek, hogy ezt azonnal meg kell venni amint lehetséges!
-
peestee83
aktív tag
Ez nagyon tetszik. Az árára nagyon kíváncsi leszek
-
ribizly
veterán
Szép kis jószág. Nálam a márka már több ízben bizonyított, úgyhogy ha nem is ebbe, de egyszer biztosan beugrom egy újabb XIAOMI termékbe.
-
fuze
őstag
Most már kiadhatnának tabletet is. Tetszene
-
zolikaDB
veterán
Valszeg igazad lehet! Ezek, mire behozod, már súrolják a konkurensek árait. Plusz várd ki, míg lesz egy stabil/global vagy magyar ROM. Az előd sem volt az a nagyon támogatott modell ebből a szempontból.
Eleve nekem az a gondom (amellett, h Xiaomi user vagyok), h náluk minimum a 4GB RAM kellene a smooth működéshez, egy böngésző 5 lappal meg szociális appok használata mellett. Ennek ellenére egy combosabb készülék, pl a Mi5, ennyi memóriával szerintem nem Xiaomi árszabás... Oké, hallgatok, ott a Note 3 Plus, azt kell venni, ott 3GB van, legyen elég annyi... -
winfos
tag
Jó meg minden, de gondolom ennél azért nem feltétlenül tudják tartani a jó árat.
És ha közel S7 edge áron lesz akkor nagyon nem megérős. -
Nem vagyok kávahuszár, de ennél most tetszik ez a kijelző-káva arány.
-
Fejvadi
nagyúr
Várom a bemutatót, milyen is lesz valójában.
-
villamos
őstag
Szerintem photoshop...
-
rdt89
addikt
Ez elég jól hangzik. Már csak az ára és a kijelző felbontás kérdéses meg az a bizonyos nagyobb akkumulátor mérete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest