- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Újabb infócsomag a Honor Win 2-vel kapcsolatban
- Yettel topik
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szigorít az Apple az App Store-ban, célkeresztben az értéktelen alkalmazások
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
-
dolphy17
tag
Kib... imádom a notchot!!!
-
joey04
titán
Milyen mindegyik noccsos készülék dönt eladási rekordot? Sorold már fel lécci az összes készüléket, és tedd hozzá azt a hírt, hogy eladási rekordot döntött. Jah és milyen rekordot. A sajátját, vagy 100 évvel ezelőttit, mert ugye az sem mindegy, hogy mihez viszonyítanak, mikor közlik a rekordot. Jah hogy ilyet nem tudsz, csak benyögted a mindegyik szót...
a mindegyik talán túlzó, de a p20 család meg az iphone x is rekordokat döntött. ez pedig a 2 (3) legmeghatározóbb notchos modell.
----
na ezek már szebb árak.
-
papi77
addikt
Milyen mindegyik noccsos készülék dönt eladási rekordot? Sorold már fel lécci az összes készüléket, és tedd hozzá azt a hírt, hogy eladási rekordot döntött. Jah és milyen rekordot. A sajátját, vagy 100 évvel ezelőttit, mert ugye az sem mindegy, hogy mihez viszonyítanak, mikor közlik a rekordot. Jah hogy ilyet nem tudsz, csak benyögted a mindegyik szót...
Jó,nem mindegyik,csak pl: One+ 6, P20 páros!
De nem vitát akartam ezzel indítani,akinek nem tetszik a szenzorsziget,az ne vegyen ilyen készüléket! Ennyi!
Csak már kicsit unalmas,hogy a noccsos híreknél megjelennek a károgók! -
vodrosjozsi
addikt
Örülök, hogy a sima A2-n nincs notch, bár nem 62 ezer annak se a nyitóára

-
törölt tag
Ki a notch miatt sír, én meg legszívesebben a telefonok méretétől sírnám el lassan magam. 2019-ben már azzal fognak villogni a gyártók, hogy IP68 vízállóság és már evezőlapátként is használható a telefon.
De úgy néz ki, hogy én vagyok a kisebbség.Múlt héten is jött velem szembe egy 155 centi körüli nő, épp telefonált és a telefonja szinte az egész jobb arcát eltakarta. Nevetségesen nézett ki, bár ez a kisebbik gond. Nekem a hosszú ujjaimmal már kényelmetlenek, hát neki? Visszatérünk oda, mint a mobiltelefonok kezdetén, hogy külön füles táskában kell hordanod
"Ki a notch miatt sír, én meg legszívesebben a telefonok méretétől sírnám el lassan magam."
Ez a másik probléma mostanában. Én már muszáj voltam feladni azt az elvem, hogy max. 5"-os mobilt választok, mert egyszerűen nincs olyan mobil*, ami jelentősebben jobb az előző telefonomtól és 5"-os kijelzővel rendelkezik.
*itt az új modellekre gondolok. 2018-ban annyi 5"-os mobilt adtak ki a középkategóriában, hogy egy kezem túl sok lenne, ha meg szeretném számolni.
-
vegyszer
addikt
Most mit nem lehet ezen érteni:
Egy adott telóból többet adnak el noccsal, mint nocs mentesen, hisz az nics is.
Egyértelmű rekord? nem???
TECCIKÉRTENI? -
Pano
veterán
Ki a notch miatt sír, én meg legszívesebben a telefonok méretétől sírnám el lassan magam. 2019-ben már azzal fognak villogni a gyártók, hogy IP68 vízállóság és már evezőlapátként is használható a telefon.
De úgy néz ki, hogy én vagyok a kisebbség.Múlt héten is jött velem szembe egy 155 centi körüli nő, épp telefonált és a telefonja szinte az egész jobb arcát eltakarta. Nevetségesen nézett ki, bár ez a kisebbik gond. Nekem a hosszú ujjaimmal már kényelmetlenek, hát neki? Visszatérünk oda, mint a mobiltelefonok kezdetén, hogy külön füles táskában kell hordanod
-
Shyciii
veterán
-
törölt tag
És mindig van aki egyet is ért vele! Ez egy megosztó tényező...
+(#8) RRamstein:
+1(#10) papi77: "Ja,de mégis mindegyik noccsos tel eladási rekordokat dönt...akkor,hogy is van ez?"
Azért, mert mostanában a legtöbb középkategóriás/felső kategóriás mobil kap szenzorszigetet. -
papi77
addikt
-
GreatL
őstag
-
RRamstein
tag
-
papi77
addikt
-
dajkapeter
senior tag
-
takysoft
tag
-
törölt tag
Nem mondom, hogy rossz, de nem értem, hogy erre miért raktak notchot...

-
PowerBuldog
veterán
-
kbyte1024
veterán
Nem rossz a snapi 625 de nem mai darab,nem akar kikopni?azert illet volna egy 636 az uj verzióba.
-
Lasko
csendes tag
Ez már inkább egy lite ár

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Mac Mini M1 (2020) 16GB / 512GB SSD Szép állapot
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÚJ iPhone 17 256 GB LEVANDER - www.stylebolt.hu - Apple eszközök - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5415
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

ahogy nekem sem