- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolphy17
tag
Kib... imádom a notchot!!!
-
vodrosjozsi
addikt
Örülök, hogy a sima A2-n nincs notch, bár nem 62 ezer annak se a nyitóára
-
törölt tag
"Ki a notch miatt sír, én meg legszívesebben a telefonok méretétől sírnám el lassan magam."
Ez a másik probléma mostanában. Én már muszáj voltam feladni azt az elvem, hogy max. 5"-os mobilt választok, mert egyszerűen nincs olyan mobil*, ami jelentősebben jobb az előző telefonomtól és 5"-os kijelzővel rendelkezik.
*itt az új modellekre gondolok. 2018-ban annyi 5"-os mobilt adtak ki a középkategóriában, hogy egy kezem túl sok lenne, ha meg szeretném számolni.
-
Pano
addikt
Ki a notch miatt sír, én meg legszívesebben a telefonok méretétől sírnám el lassan magam. 2019-ben már azzal fognak villogni a gyártók, hogy IP68 vízállóság és már evezőlapátként is használható a telefon.
De úgy néz ki, hogy én vagyok a kisebbség.Múlt héten is jött velem szembe egy 155 centi körüli nő, épp telefonált és a telefonja szinte az egész jobb arcát eltakarta. Nevetségesen nézett ki, bár ez a kisebbik gond. Nekem a hosszú ujjaimmal már kényelmetlenek, hát neki? Visszatérünk oda, mint a mobiltelefonok kezdetén, hogy külön füles táskában kell hordanod
-
Shyciii
veterán
Milyen mindegyik noccsos készülék dönt eladási rekordot? Sorold már fel lécci az összes készüléket, és tedd hozzá azt a hírt, hogy eladási rekordot döntött. Jah és milyen rekordot. A sajátját, vagy 100 évvel ezelőttit, mert ugye az sem mindegy, hogy mihez viszonyítanak, mikor közlik a rekordot. Jah hogy ilyet nem tudsz, csak benyögted a mindegyik szót...
-
törölt tag
válasz
dajkapeter #6 üzenetére
+(#8) RRamstein:
+1(#10) papi77: "Ja,de mégis mindegyik noccsos tel eladási rekordokat dönt...akkor,hogy is van ez?"
Azért, mert mostanában a legtöbb középkategóriás/felső kategóriás mobil kap szenzorszigetet. -
törölt tag
Nem mondom, hogy rossz, de nem értem, hogy erre miért raktak notchot...
-
kbyte1024
veterán
Nem rossz a snapi 625 de nem mai darab,nem akar kikopni?azert illet volna egy 636 az uj verzióba.
-
Lasko
csendes tag
Ez már inkább egy lite ár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest