- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Vennék párat, egyszer sokkal többet fog érni.
-
joey04
titán
válasz
maximilian4 #81 üzenetére
Hát ilyen nem is volt soha
-
*Mukeey*
addikt
válasz
maximilian4 #81 üzenetére
2g-t nem lehetett itthon hivatalosan venni.3g volt az első,azt hiszem a T-mobilenál volt először.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #75 üzenetére
Én pl nagyon szeretnék egy működő, szép állapotban lévő, dobozos eredeti iPhone-t. manapság ezek 100k körül indulnak. Egy nehezen működő Home gombbal rendelkező 3GS-ért most éppen 15k-t kérnek.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#40359168 #66 üzenetére
t-mobile A
például 30€ért(ami 9500Ft jelenleg) korlátlan beszéd,100perc eu-n kívül 16gb nettel.És ez egy átlagos,vannak ennél xarabbak is.
Na de ez nagyon off,sorry mindenkitől -
törölt tag
válasz
Mr.Grincs #74 üzenetére
Egy forintot nem adnék már érte, meg költenék rá... Minek?
Nem kötelező megvenni, egy lehetőség, ami leginkább nekünk, gyűjtőknek lehet érdekes. Nem te vagy a célközönség, viszont nem csak belőled áll a világ... nyisd ki a szemed...
tomboy0013
A bibi csak annyi, hogy aki gyűjti annak már van mivel marha régi
Kivéve, ha pl. nemrég kezdett gyűjteni valaki (és ez csal egy opció a több lehetőség közül, amiért még nincs meg mindenkinek, akit érdekelhet).
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #73 üzenetére
Az eredeti csomagolásából kibontják, tesztelik, ellenőrzik és újra csomagolják.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Mr.Grincs #74 üzenetére
Jajj de hát itt sokak szerint gyűjtők jól járnak vele. A bibi csak annyi, hogy aki gyűjti annak már van mivel marha régi és pont egy olyan telefon ami a gyűjtők első számú célpontja, aki meg akasztani akar rajta az meg azért nem fog mert bontott plusz kínai szolgáltatós. Szóval tök jó a szolgáltatónak, hogy pénzért tud megszabadulni a hulladéktól, nem kell borsos összegeket fizetnie érte. Akit még már megvezetett az Apple marketing (ami valljuk be ennyi év agymosás után nem meglepő a többségnél), az meg még tapsol is amellé, hogy legombolják pénzel egy (a mai napon már nyugodtan kijelenthető) ipari hulladékért.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tomboy0013 #73 üzenetére
Majd felfújódik egy hét után az akksi, már ha bekapcsol egyáltalán. Egy forintot nem adnék már érte, meg költenék rá... Minek? Menjenk a darálóba újrahasznositás céljából és pont. Sajnos elavult. Anno nekem is volt 3GS-em imádtam, akkor jó volt nagyon.
-
törölt tag
Ez nem korrekt ajánlat, hanem rablás, csak mondom. És a nyugat-dolog is fail, én keletebbről, Romániából írok, 7 euróért elhasználhatatlanul sok adatot kapsz, rengeteg akció és ajándék van, szóval itt 100 GB - nem elíràs! - feletti mobilnettel kell számolni és sokszáz lebeszélhető perccel, sms-sel, amiben belföld, külföld, mobil, vezetékes, minden van, hálózaton belül pedig korlátlan minden. A fullos csomag 10 euró, ami az itt alacsonyabb áfával együtt is kb. fele a te költségeidnek. Hozzáteszem, ez az Orange, ami nem a legolcsóbb szolgáltató.
#47: ott van a cikkben, hogy az akkukat tesztelik és ezt követően csomagolják újra a készülékeket.
-
Matada2.3
veterán
válasz
enginev3.0 #63 üzenetére
Én is így gondolom, csak sokszor láttam kommenteket, ahol arra hivatkoztak, hogy bezzeg régen nem kértek el ennyit meg annyit egy magas kategóriás gépért.
-
Matada2.3
veterán
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Ennyit arról, hogy akkor a mostani premium flagship-ek drágák, bakker el is felejtettem, hogy anno is elkértek ennyit egy telefonért.
-
bedibazsa
senior tag
Sajna nem tudom offba rakni a kommentemet. Meglévő előfizető is igényelheti ingyenesen, 24 hónapig garantáltan megkapod - még kevesebb is lesz a havidíjad az 5%-os internet ÁFA miatt. Bármelyik személyes értékesítési pontra bemész - saját üzlet, partner egyaránt - és ingyenesen aktiválják neked.
-
joey04
titán
Folyamatosan kúszik fel a jó állapotban lévő darabok ára, pláne a bontatlanoké. Szóval azonnal vennék egyet, ha elérhető lenne. Megéri nekik ott.
-
janeszgol
félisten
.Szaki. és REIT: pontosan. Bár én nem használnám, mert ha iOS6-ra frissül, talán a híváskezelés is nehézkes lesz. Viszont a régi szép idők ugye, 2009 és 2013 között voltam aktív iOS-en (iPod Touch 1-2-3-4 generáció sorban, a 4G-t 2012 novemberében vettem) és imádtam őket.
Ha nálunk valamelyik szolgáltató adná vennék egyet. Ezek újak, ellenőrzöttek, bevizsgáltak. -
törölt tag
Nem értem miért ne lennének használhatóak ezek a telefonok. Én pl alig használok bármilyen appot. Egy Apple telefonban meg mégiscsak prémium kategóriás minden alkatrész, ami a telefonbeszélgetéshez kell...
-
.Szaki.
addikt
válasz
t72killer #50 üzenetére
Nem kell Apple fanatikusnak lennie annak, akinél ezek a példányok landolnak, elég ha szimplán telefon fanatikus és gyűjtő. Siemensek, Ericssonok, SonyEricssonok, és első Androidos okostelefonok egyikei között ott a helye a 3GS-nek is, hiszen akárhogy is vesszük, ez is egy csepp történelem már most is.
-
judas13
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #52 üzenetére
Nekem is ez a biztos tippem egy óra alatt elmegy majd.
-
Hallosz
senior tag
"bontatlanul megőrizni" Ennyi erővel, egy darab szappan is lehet az újracsomagolt dobozban....
-
Első nap el fogják kapkodni tuti, gyűjtőknek kincs!
-
tomboy0013
veterán
Eléggé el vannak tájolva akik azt hiszik, hogy milyen jól járnának később ha eladnák. Egyrészt bontott példányokat árulnak másrészt jól fel is higítja a piacot több ezer plusz darab.
A kínai cég jól jár mert ehulladékot ad ki pénzért a sok okosnak. -
-
atike
nagyúr
válasz
maximilian4 #46 üzenetére
Aki gyűjtő, annak nyilván buli... De ma már finoman szólva sem aktuális hardverrel szerelt, finoman szólva is erősen limitált képességekkel bíró napi használati tárgy... Azaz nyugodtan fizessen érte 7 számjegyet aki csak akar. Sajnálni sem fogom...
Ennyi erővel a fogpiszkáló gyűjtőnek is komoly vételt jelent az 1800-as években kiadott eredeti, bontatlan 16 db-os hercegi készlet. Csak épp a többieknek messze nem.
-
NandorHUN
addikt
Vicces mennyit fejlődtek a mobilok, ma még ingyen se kéne a 3GS, 8 évvel ezelőtt meg ez volt az etalon.
-
törölt tag
Amúgy ezek egyáltalán bekapcsolnak? Mivel a litium aksik nem szeretik ha túl vannak merülve sokáig és tönkre mennek. Itt pedig hosszú évek óta ott álltak a sarokban.
-
maximilian4
addikt
Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg ebayen hogy a bontatlan fóliás 2g-k mennyiért mennek. Csak megsúgom hogy 7 számjegyű összegben kell gondolkodni.
-
200 körül meg lehetett szerezni, de Mo.-on (is) előfizetéshez volt kötve, amiből simán kijött a 300kFt.
Tegyük még hozzá, hogy 2009 őszén 1$ 190Ft volt, ma 280Ft
-
domel
tag
Szerintem az iphone-ok nem voltak akkoriban 300K, csak olyan 200-220e Ft
-
cselmaster
csendes újonc
válasz
t72killer #39 üzenetére
Van igazság, amit írtok, de kivételek is vannak. Vadászni kell.
Pl. sógornőmnek Telekomnál januárban vettünk S8+-t Magentához online kedvezménnyel. 43000 volt, rá két hétre még 13000-re is levitték. Korlátlan beszéd+6GB, amit már dupláztak 12 GB-ra. Ezért fizet 13-at havonta. Ha kb. 10-et számolunk havonta telóra boltban függetlenül, akkor 3-at fizet a csomagra, korlátlan TVGO-val, korlátlan közösségi opciókkal.
Hasonló van apósomnak is.
Van a családban egy eredetileg Next M ATK csomag, amihez tavaly januárban 50000-s magentás kedvezmény plusz a csomag kedvezményével Huawei Novát adtak 43-ért, JBL hangfallal. 40 csak a hangfal, nem kellett. 5 perc alatt eladtuk 20-ért. 23-ban jött a teló, akkor 100 felett volt az ára. Most ez a csomag már át lett váltva Mobil S-re+3GB-ra, ami azóta duplázva 6 GB. Korlátlan TVGO-val, korlátlan FB-ve és Wazéval. Van Domino-beviteles kedvezmény is. Így 2900 a havidíj. Kb. annyi rá a havidíj 2 évre, mint a készülékkedvezmény volt. A szolgáltatások magyarul ingyen jönnek.Persze ehhez kell otthoni szolgáltatás, és "flottásítani" a családot (ennek semmi gyakorlat hátránya nincs, csak bizalom), amin buknak 4-5 ezret mondjuk a Digihez, Fliphez képest, bár HBO-val már annyit se. És HBO GO is mindenkinek lett a családban.
Azokon én is tépem a hajam, mikor valaki a készülék árába nem számolja be, ha növekszik a részlet. És képesek néha többet kifizetni érte, mintha függetlenül megvennék, csak a részlet miatt. De nem mindig van így, csak akciót kell nézni.
Egyébként régen T-s pontokból kétévente ingyen lehetett telót cserélni simán. Viszont sokkal többet költöttünk telefonszámlára reálértéken. Emlékszem a csúcsidős 125 forintos percdíjamra...
-
Annakidején 2011-13ig havi 20€-t fizettem, és a csúcstelónak számítú sgs2-t 140€-ért adták hozzá. Most ahogy a telenoros (és egyébként a mostani német) ajánlatokat nézem, ha készüléket veszel, ráraknak a havidíjra egy komoly összeget (az általad említett Blue L-re konkrétan havi 3700Ft-ot), ÉS a készüléket alapból drágán adják.
Effektíve kifizetsz pl egy 64GB-os s9+-ért majd' 290eFt-ot telenoréknál, amikor a 256GB-os dualsimes változatot megkapod <270eFt-ért máshol. A szolgáltatónál a legrosszabb biznisz telefont venni...
-
strogov
senior tag
Kivétel amikor a kereskedő bizományba dolgozik. Amikor nagy tömegben adnak el valamit akkor a garanciális problémát is sokszor a raktárból intézik, és időszakosan elszámolnak. pl. launch-nál a gyártó érdeke, hogy tele legyenek a polcok. A walmart nem fog megvenni X millió xbox-ot, csak bevállalja, hogy a polcra teszi.
-
törölt tag
válasz
t72killer #35 üzenetére
Kevesebb volt a havidíjam, mint előtte a telefon + net, "részeletfizetés" nélkül
Néztem ma milyen telefonos előfizetések vannak, hát mondom ez nem tudom kinek éri meg
Azóta csak olcsó telefont veszek, amit magam meg tudok szerelni és nem bánom ha leesik, összetörik / elveszik, stb. Arra van
Következő telefonomat tuti Aliexpresszről veszem és leszarom a garanciát is ha nincs (itthon az intézése amúgy is siralmas sokszor).
-
válasz
#74018560 #23 üzenetére
Akkoriban még voltak értelmes hűségszerződések. Anno az sgs2-met is úgy vettem, hogy a 2 év alatt kifizetett összes pénz+a kezdő összeg kevesebb volt mint a teló listaára - és még 24 hónap mobilnet is benne volt 1 giga adatforgalommal.
Manapság a "hűség" szimpla részletfizetés csóriknak, akik nem tudják letenni a telefon listaárát, vagy olyanoknak, akik csak mobilhálón képesek létezni (nem én vagyok, az autón kívül mindenütt wifi vesz körül, még a külföldi utaimon is általában).
A telefonhoz: gyűjtőknek jó lehet, egyébként meg ne vicceljünk már...
-
pete_21
addikt
válasz
moleculez #30 üzenetére
Szerintem olyan kevés ilyen eset lehet, hogy a statisztikákat nem nagyon változtatná meg.
Az, hogy miért a leszállított, és miért nem az eladott szám számít: szerintem a gyártó szempontjából ugyanaz a kettő. Ők eladták a partnernek, aki azt csinál vele, amit akar. Ha eladja, eladja, ha elfelejtkezik róla, hogy pár darab a raktár sarkában van, az is az ő baja. Fizetett érte a gyártónak, amikor megkapta. Szóval a gyártónak ez is eladott darabszám.
De valaki javítson ki, ha tévedek. -
hemaka
nagyúr
Kellene a francnak, nem jo kb semmire.
-
Nirvanus
aktív tag
Én egyet vennék csak úgy, egyet pedig eladásra. Nem gyengén lenne haszon belőle.
-
Drp81
aktív tag
Nekem van egy 3gs-em, működik még, diszkós telefonnak használom
mert a 7plust nem cipelem ilyenkor, nem merem. Tegnap is a bodycountra ezzel zúztam el
-
-
judas13
veterán
Ennyiert kene egy siman!
Kivancsi leszek hany db megy el.. -
Millerchris
tag
Ennyit bőven megér.
-
troviko
senior tag
Akinek van esze, megveszi, és 5 év múlva 5000 dollárért eladja az E-bay-en.
-
1x használtam egy ilyet pár nap erejéig, az akkor nagy királynak tartott iOS büntetésnek éreztem.
Nagyon nem volt szimpatikus a rendszer, lassú is volt, és számomra használhatatlan.
-
zeon.hu
nagyúr
Milyen leltár lehet ott, ha eddig senkinek nem tűnt fel pár ezer db ☎?
Engem tuti kirúgnának ilyen hanyag munkáért -
juuzer
addikt
Ezzel kb már csak telefonálni meg SMS-ezni lehet. Na meg olyan képeket csinálni, amilyeneket a mostani Nokia 3310 tud
-
Tubi2
senior tag
Vegyetek, használtan kb. ennyi.
-
atike
nagyúr
...szerencsések. mi?
-
hardline
senior tag
Csak telefonálásra szerintem megérné bárkinek. Nyomógombos telefont azért sokan nem vennének már.
Másrészről meg nem tudom, hogy ez miért hír itthon, hogy Koreában belpiacos szolgáltatós kínálatban kapható lesz néhány darab 3GS. Akkor lenne érdekes, ha bárki rendelhetne belőle. -
strogov
senior tag
Eldobós telefonnak teljesen jó. Telefonálni lehet vele, szinkronizálni is tud. Megbízhatóbb mint egy új kínai cucc. Szerintem jobb lenne nem erőltetni rajta a IOS 6-ot. Ha kell van gps, wifi hotspot, és bevizsgált aksival adják.
-
Lazika
senior tag
Vennék egyet
-
Eltenném bontatlanul, és az unokám talán vehetne belőle egy használt kocsit.
Szerk.: Addigra lehet, hogy az emberek már nem vezethetnek autót, szóval vehet belőle akkor mondjuk egy elektromos kerékpárt.
-
sKie^
tag
Feher 16Gb-os 3GS. Az utolso Apple termek, amiert penzt adtam. Multkor megtalaltam, regi szep idok. Istenem, hogy utaltam.
-
janeszgol
félisten
válasz
Rothmanakos #10 üzenetére
Pontosan. Nem értem ezeket a negatív hangokat. Tök jó cucc.
Viszont igen, az eredeti ára pl egy 32 gigásnak... Az akkori 300k ma kb a duplája értékben, ha nem több! -
Rothmanakos
tag
Nem vagyok iPhone-os, sose voltam, sose leszek, de egy ilyet tuti vennék ennyiért, már csa a vicc kedvéért is
-
RRamstein
tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Bele gondolni is rossz hogy anno én is képes voltam ennyit kiadni érte , és rá fél évre úgy szét repedt a töltő körül mint annak a rendje
-
enginev3.0
félisten
Nem az a kemény, hanem az, hogy annó ez volt írva a tesztjében
"Bár jelenleg még elképesztően drága a készülék — a 32 GB-os verzióért majdnem 300.000 forintot kell fizetnünk"
Akkori pénzek mellett, akkor a mostani 300ezres csúcstelefonok majdnem hogy olcsók
-
totgab02
junior tag
Mit akartok ahhoz képest higy az lg lassan ilyen mobilokat dobal piacra szazezrekert nem is rossz
-
törölt tag
Ha ez nálunk lenne, akkor vennék egyet. Az iOS 6 még szép is ráadásul.
-
pusszycat
nagyúr
Eddig ilyet az ebay-en vagyonokért árulták bontatlanul. Én is fel fogom rakni majd a ZX Spekrumom csak még hagyom érlelődni.
-
mrThomi
addikt
valamelyik nap kaptam kölcsönbe egy iphone 4-et míg meglett az új telom. fb-t reggel elinditottam, mire betöltött lefőtt a káve... kilepes utan kb 4 mp volt a memoriaba aztan elfelejtette. Telefonalni viszont biztos jo
ezek a kommentek
hajító fa helyett a kutyanak tuti vetel
-
HKorn
veterán
Frenetikus.
Mondjuk lehet ingyen sem kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest