Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Két napja úgy jártam egy benzinkúton, hogy fizetéskor elromlott a terminál, már a pinakód megadása után. Jött is az sms 24000 fizetésről. Mondja a kutas, meg kell ismételni, mert nem adott ki pos bizonylatot a kütyü, újra kellett indítania. 4-5 perc vita után belementem, azt mondta, majd rendezzem a bankommal. Még egyszer kifizettem, majd bementem a CIB-be. Ott ki kellett töltenem egy nyomtatványt, ellenőrizték, valóban kétszer lett levéve az összeg. Azt mondták 30 nap az elbírálás.
A személyi hitelem nemrég járt le. Azt rendszeresen duplán vonták tőlem. Mivel véletlenül a hónap utolsó előtti napja volt a teljesítési nap, így azon a napon levonta a törlesztőrészletet "átvezetés fedezetre" címszóval, majd elvileg ebből utána lekönyvelte volna a törlesztőt, de ha ez hétvégére esett, akkor következő hó első munkanapján simán levonta újra a számlámról is.
Háromszor mondták, hogy szoftverhiba, nem értik. Mindannyiszor személyesen kellett eljárnom, mert telefonon csak panaszként voltak hajlandók kivizsgálni, nem korrigáltak semmit, bár egyébként is csak egyszer kaptam postán erről értesítést. Összesen kb 5 órát telefonáltam velük ebben az ügyben, nem tudom mennyibe került. Úgy az ötödik-hatodik alkalommal a fiók egyetlen férfi ügyintézője átállította az esedékességet következő hó elejére és azzal oldódott meg. Azt mondta, ne szóljak seninek, mert ehhez nem lett volna jogosultsága a fiókban. Sajnos már nem dolgozik ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest