- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
A kérdésem arra irányult volna, amit Atlantis is kikért magának, hozzáteszem jogosan. Általánosító volt a hozzászólásod, és csak, hogy érdemben is reagáljak: Igen, vannak akik a design és a felvágás miatt veszik, de vagyunk páran (és azt hiszem nem olyan kevés ember az a pár), akik a design mellett használják is a telefont arra amire tervezték, így azt hiszem lényegében értelmét vesztette a hozzászólásod.
-
plus44
veterán
Hát sajnálom, hogy az Apple megpróbál elszeparálódni a többi gyártótól és cégtől. Ők felépítettek vmit és nem kívánják másokkal megosztani, csak ha érdekük és esetekben a vásárlók nagyobb részének érdeke megkívánja. Nem értem miért kell az Apple felfogásán állandóan lovagolni. Ha te, vagy más lenne ilyen esetben ugyanezt csinálná. A mai világban csak a pénz számít, ott ahol tömegesen jön és ott bizony van lé rendesen, te is, mint mindenki más többet és többet akarna, nem foglalkozva azzal kinek jó ez és kinek rossz. Ezt csinálja az Apple is és ezt te is nagyon jól tudod...
-
plus44
veterán
Nekem sehol, ugyanúgy neked sem, de ha jól tudom 2 teljesen különböző cégről beszélünk. Ezlőtte volt kapcsolat, de mivel már két különálló cégről van szó, nem hiszem, hogy az egyik függne a másiktól és visszafele. Az Apple megcsinálta a maga szoftverét, a maga boltját és készülékét, stb., a Palm meg most ezt használja? Kérem, ha én megcsinálok valamit, de ugyanúgy te is, nem szívesen veszed ha más 0 munkával belekontárkodik. Jó rendben legyen, akkor kiadom az Itunes 8.2-őt és vége a Palm mizériának, de nem mert a Drága jó Palm van olyan okos/értelmes/ügyes/zseniális, hogy ő csak azért is szórakozni akar és visszaállítja a kompatibilitást az Itunes és a Pré között.
Kérdem én, miért kell ezzel szórakozniuk? Csináljanak maguknak egy PalmTunes-t, és szórakozzanak ott. És hozzátenném ebből nem nekem van bajom, hanem csak furcsán érint, hogy van olyan aki 0 munkával más programját használja és pofátlan módon újra és újra vissza fogja állítani a kompatibilitást minden egyes újabb Itunes verzió kijövetele után.
Én tuti megmondanám, barátom használhatod, de kőkeményen fizessél érte, meg a letöltött dolgok ára mellé még plusszt, mondjuk felárat.
-
plus44
veterán
Elég kis nyomorék a Palm. Fejlesszen magának egy PTunes-t és szórakozzon ott, ne itt mutogassa mekkora csávó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Macska topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest