Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem igen, bár egyáltalán nem vagyok audiofil. hangerő nagy, alig torzul. a méretéhez képest tényleg jó a basszus kiemelés, ami szerintem 3" környéki hangszórót kapott, de képtelenek leírni sajtóanyagban, hogy ezt jelenti a bass port.
de azért, ha tényleg a zenét akarom élvezni, csak arra odafigyelve, akkor bekapcsolom az alapvetően házimozis sztereo hangfalpárt az erősítővel. de ez ma már nagyon ritka, hogy csak és kizárólag zenét hallgatok és semmi mást nem csinálok mellette. és nem is tart sokáig.
ez arra tökéletes, hogy mazzag nélkül, kis helyen felférő, alig fogyasztó de alapvetően jó hangzású cuccról szóljon valami a netről, ami elfogadható árkategóriában van. meg vagyok vele elégedve. -
törölt tag
Én voltam az. A szemöldökfelvonás akkor volt meg, amikor beléptem egy rendezvény utáni vacsorára és pár percig kerestem a hangforrást a szememmel, még el nem sétáltam 1m-re előtte nem árulta el magát.
Nem néztem volna ki abból a kék micsodából, hogy ilyet tud.Persze ár/érték arányban biztos nem lenne tesztgyőztes.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós kamerák
- Formula-1
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Háztartási gépek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Witcher topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest