- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
TomBoy1986 #145 üzenetére
nem áll szándékomban kötekedni, de nekem nagyon nem mind1, hogy 40-50fps vagy fix 60vsynccel....csak multi játékot játszok (gtr2 ill tf2) és nagyon fontos, hogy az inputjaim mind odaérjenek a serverhez....a megfelelő időben persze...
-
Larry303
addikt
válasz
ez_meg_emaz #114 üzenetére
nem tom akollega, hogyan tesztelt, de az általam előbbiekben említett játéknál, elég sok különbség van 3ghz en és 3,6ghzen...persze nem csak a processzor órajele, hanem az adott memalrendszer beállítások is nagyon beleszólnak...333 vs 514 fsb és ott ahol 35fpsre belassult a 333as beállításon 514es fsb vel 3,6 ghzen simán bírja a vsynccel 60fps el mindenféle ingadozás nélkül...tudom, hogy ez egy szélsőséges példa, csak azt akartam ezzel mondani, hogy lehet különbség valós játéknál is nem csak benchmarkban...
3,6 felett már semmi különbséget nem vettem észre, bár az is igaz, hogy csak a szorzót állítottam, tehát a mem teljesítmény kb semmit sem változott -
Larry303
addikt
kössz a tesztet....
ha vmikor rengeteg időd vanteszteld a tf2 őt...ennyire cpu limites játékot még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest