Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az OmniVision lehet a Magic6 Pro főpartnere
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Ilyen lehet a generatív AI a Galaxy S24-en
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Ha tényleg 5,3-as kijelzővel és olyan kávamentes dizájnnal érkezik akkor kellemes kompakt készülék lesz ami most elég népszerű lehet szerintem.
-
Kezd érdekelni a kütyü. Várom a megjelenését. Főleg az állítólagos stock droid miatt is. Na meg a kamera is fontos szempont a szememben.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Anulu79
addikt
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
A kamera engem is nagyon kíváncsivá tett.
-
Juhaszatti
addikt
Szimpatikusak ezek az új Nokiák, ez is nagyon tetszik.
Bár ez valószínűleg nem ilyen lesz, nem látok rajta ujjlenyomatolvasót. Kétlem hogy nekik sikerült volna már a kijelzőbe integrálni, ha a 2 nagynak nem.
Meg amúgy is csak egy koncepciókép.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz
Juhaszatti #4 üzenetére
A 2 nagynak azért nem sikerült idáig mert szorította őket az idő, hogy minél hamarabb piacra dobják a cuccaikat. Mert hát a minél nagyobb haszon hajhászásba nem fért bele a csúszás. A Nokiának meg több ideje van azért ezt a technológiát kifejleszteni. Feltéve ha ezt fogják alkalmazni és nem a hátlapon lesz valahol. Csúcsmobil révén tuti, hogy lesz rajta valahol ujjlenyomat olvasó.
-
Juhaszatti
addikt
Igen, én is biztos vagyok benne hogy lesz. Ezért is gondolom hogy nem ilyen lesz mint a képen.
Azért sem valószínű szerintem hogy a kijelzőben lesz, mert ezeket ugye a Foxconn tervezi és gyártja. Ami az Applenek is bérgyártója. Ha az ő birtokukban lenne ez a technológia, akkor jó eséllyel az Almáéban is. Persze a következő telefonjukban lehet hogy már nekik is ott lesz. -
slimshady
senior tag
Már nagyon várós. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből végül.
üdv.: SlimShady
-
zlutor
aktív tag
Nomeg mi van, ha eddig azért nem jött képernyős újlenyomat-olvasós telefon, mert pihen valmelyik fiókban egy releváns szabadalom? Ami most esetleg meg már nem pihen tovább...
A QHD display már elég jó felbontásnak tűnik, kérdés, elég jó-e?
Persze csak full spekuláció, de annyira jó lenne remélni, hogy az igazi -
- N9-el jöttt buttonless design tovább élne az új nokiákban is...
[ Szerkesztve ]
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)
-
monti0222w
addikt
Érzem én, nem lesz ez rossz telefon, a kijelző mérete is jó nekem, a többiről nem beszélve, a kamera annyira nem izgat de annál jobban az Ozo Audió hangchip, dac része. Az ár lesz majd a döntő sok embernél, így nálam Is!
-
enginev3.0
félisten
Az a koncepció nagyon tetszene teljes valóságában
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Fejvadi
nagyúr
Benne lesz minden földi jó, az előzetesek alapján. Ígéretesnek hangzik. Kíváncsian várom a valóságot és idővel a tesztet.
-
DraXoN
addikt
Korábban is tudtommal arról volt szó a samsung és apple esetében a képernyős újlenyomat olvasóval mint hiba, hogy nem tudnak eleget gyártani.. ami az iphone és s8-ak esetében érthető is (pár hét alatt több millió készülék). Egy kisebb volumenű gyártó modellje esetén viszont lehet, hogy megoldható a mennyiség.
Bár szerintem ez inkább egy koncepciórajz, és nem teljesen ilyen lesz a végleges modell.
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RTX3070; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
kromatika
veterán
Igen csak várom.Lehet ez lesz a következő telóm.
Légy jó mind halálig.
-
A pletykák alapján elvileg annyira nem lesz vészes.
De remélem, jó áron fog debütálni, mert esélyes, hogy a jövőben egy Nokia telefont szeretnék.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #19 üzenetére
Meglátjuk mennyi lesz és esetleg pár hónap alatt csökken e az ár. Ha jó áron lenne, engem is érdekelne, de addig még veszek pár telefont, amit kinéztem.
-
válasz
Dr. 444Hertz #19 üzenetére
A jelenlegi 3-5-6 sorozatú készülékeik igen borsós áron nyitottak. Nem hiszem hogy a két felső szegmensben debütáló telefonjaik pont olcsóbban kezdenének. Inkább arr számítanék hogy itt is vastagon fog majd az a bizonyos toll.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
monti0222w
addikt
válasz
Luck Dragon #21 üzenetére
Sajnos, igazad van, nem várható tölük LG féle árazás, én is inkább az árresében bizakodók!
-
synar
őstag
Jöhetne belőle egy 5,7"-os verzió is, ha lehetne választani nekem az kellene. (Ott még nem kell szemüveg, alatta már igen
)
-
icp1970
senior tag
Nagyon úgy néz ki hogy jól sikerült.Főleg a kamera.
-
Crafter32
őstag
Egy ilyen telefon kellene csak 4 collban. Álom lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Korábban már feltűnt a Geekbenchnél a Nokia jövőbeni csúcsmodellje, most viszont eltérő eredményeket hozott.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest