Új hozzászólás Aktív témák
-
ddkovi
csendes tag
Tök jó meg minden, de én már fél éve vadászok a Multi Core X6-ra, de még az ebay-en sem látom, nem hogy magyar kereskedőknél.
Szóval hiába lenne nagyon jó, ha nem lehet beszerezni... -
Integra
titán
jézus.. milyen elcseszett tervezésű ipari hulladék laptop az, aminek ilyen viccparádéra van szüksége?
egy n200 logitech párna azzal az egy darab ventillátorral kisebb fokozatban bőven elég.. és még ölben is kényelmes...
nem baj, pistikék rohannakbámulatos
-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem minden olyan notihűtő szemét, ami megemeli a gép elejét is, mivel kényelmetlenebbé és fárasztóbbá teszi ezáltal a gépelést. Az említett Zalman ZM-NC2000 például nem ilyen, az egy jó kis hűtő, de a cikkben szereplő eszközt akkor sem használnám soha, ha ingyen osztogatnák.
-
xysdrtz
tag
Csak az ára legyen jó!
-
cbr688
senior tag
próbáltam:thermaltake,logitech,coolermaster meg egy pár kínait,de csak a zalman zm-nc2000 vált be több mint egy éve használom és 10-15 fokokat jelent nyáron, legtöbbször be sem kapcsol a gyári ventije a gépemnek,aminek a gyári hűtése amúgy semmit sem ér..(packard bell)
-
brian1987
tag
Csak én furcsállom a ki alakítást?
Arra gondolok hogy a 4 légkavaró kifelé fúj, és mi van a közepével??
Onnan hogy távozik a meleg, ha csak 1 irányban tud haladni.(mert ugye a közepe le van zárva 2 oldalból.)
Lehet csak én nem értek hozzá.
Lehet az is hogy h*lyén fogalmaztam.í -
törölt tag
Jól néz ki, reméljük jól beválik
-
zenke
aktív tag
Na végre egy normális noti hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- VR topik
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest