Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Mert a Mini Prora valamiért nem adnak kedvezményt, azt érdemes függetlenül venni, én is úgy tettem.
Vicces, hogy nincs árkülönbség a szolgáltatói (prepaid) és a gyártói garis független között. Kiváncsi lennék így ki veszi meg ott, szerintem, akinek esze van az biztosan nem.
-
gabancs
addikt
Akkora az árcsökkentési hullám, hogy a HTC Wildfire S az eddigi 26000 Ft-ról egészen 40000 Ft-ra csökkent. (Webshop)
-
juhi990
csendes tag
Sziasztok!
Engem csak az zavar, hogy ilyen iszonyat árkülönbség van az xperia mini és a mini pro között. Nem is értem...
Mikor egy éve vettem az X10 mini pro-t, nem volt ilyen nagy a különbség a minik kĺözött. -
pszili8
aktív tag
Nem rossz akciók,főleg ahol egy 11k-s telefon 2 éves hűséggel 6k,bravó! Ja egyet találtam ami tetszik,az N9 tényleg jó árban van
-
Balu972
aktív tag
Most nézem a Radar 2 év hűséggel, 2 év díjcsomag hűséggel (media mania s) 67 ropi.
Vagy a cikk pontatlan, vagy az oldalukat nem frissítették. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Dévényitibibácsis kifejezéssel élve: "talált, süllyedt".
-
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Igen, biztosan arra gondolt!
-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember #13 üzenetére
Nem hallottam még ezt a kifejezést, rákerestem, meglett.
HA jól gondolom akkor arra gondolsz hogy ez az ár csökken de a percdíj nem, így nekik több marad? -
fatal`
titán
Mini pro 1 év előfizuval annyi mint függetlenül, gyártói garral, lol.
-
Mr.Grincs
veterán
Samsung Galaxy Mini két éves MédiaMánia S előfizetéssel 9 900 Ft
Sony Ericsson Xperia mini két éves MédiaMánia S előfizetéssel 4 900 Ft WTF????Kretén ez az árazás vagy csak elírták. Nekem most egy retek galaxy minim van de az xperia mini ennyiért tényleg jó vétel.
Inkább az apple telefonokat nyomnák le.. -
Retekegér
MODERÁTOR
Nokia E7, X7 még mindig nagyon megéri.
-
Balu972
aktív tag
Nagyon nem éri meg. Radart kapni függetlenül 80-ért, ki ír alá két évet 5 ropiért
(media mania s-nél)
-
domerator
veterán
Baratom, en a cikkben csak 50 es 55 ezret latok, ez alapjan nyilatkoztam, nem vagom fejbol az osszes csomaghoz tartozo telefonarat. Ennyiert ez eszement draga, jopar alternativa biztosan veri rendesen... csak hogy hazabeszeljek, a defy kartyasan nem sokkal dragabb es eg es fold.
Az ace a samsung trojai falova, muveszien megalkotva, brilians osszeszerelesi minoseggel es anyagokkal, de itt vege is. -
domerator
veterán
Hihetetlen hogy a galaxy ace meg mindig mennyire tul van arazva... ez az igazi hofeherke almaja.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
na meg a burkolt áremelés - lásd végződtetési díjak csökkentése...
-
banhammer
veterán
Inkább a percdíjakat csökkentenék.
-
janos68
aktív tag
Szinte ingyen vannak. Rohanok venni egy raklappal mindegyikből.
-
csoki46
senior tag
A karácsonyi vagy az előtti árakat még így is túl lépik picit ahogy nézem. HTC Radar 86k körül volt, ha jól emlékszem. Egyedül az N9 ami jó vétel lehet ilyen árral.
-
krystman
őstag
Hát én a Galaxy S Plus-nál semmit sem látok, hogy engedett volna, ugyan annyi most is, mint eddig.
-
helixP
nagyúr
Xperia mini 5 kiló Mediamánia S-sel...?!
Nem rossz - nem rossz.... -
LLam
senior tag
válasz
Depression #2 üzenetére
bezony, 20-25k-t engedett a t a múlt heti árhoz képest..
-
nord_
veterán
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
Még csak most emelték.
-
Winner_hun
félisten
A telefonálás árát vinnék inkább le..
-
nord_
veterán
Mielőtt elérzékenyülnénk pl. a Radar nagy árcsökkentésétől, azt azért hozzá kell tennünk, hogy még mindig jóval drágább, mint karácsonykor volt...
-
Depression
veterán
Az N9-et tényleg akciózzák.
-
leslieke
Jómunkásember
Samsung Wave 3 lassan már 2 hónapja a hamarosan kapható készülékek között van. Független már egy hónapja megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile ezúttal is számos készülékének árát csökkentette.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest