- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hack69
aktív tag
Az IGN-en is nagyjából ezek az arányok (amit teszteltek) vannak és ott a játékosok is ítélhetnek és ott sem volt nagy szórás a szerkesztő véleményéhez képest. Persze jópofa a Kinect, csak igazán nincs benne semmi átütő, csak egy 3d-s ps eye, rendkívül erős (drága) hátszéllel, bár azért sokkal jobb mint a Wii klón Move. Továbbra sincs új a nap alatt.
#33 Mi az a HC gamer? Ha egész éjszaka NDS Mario Kart-al játszom ínhüvelygyulladásig, akkor asszem elég hadcore vagyok. Ja a játék nem fps/mmo/rts szentháromság a pc-be zárva. Ha attól HC valami akkor én több akarok lenni a HC-nál.
-
oO7
őstag
az lenne a jó ha az új kinect valami általánosabb szenzort használni... egy "hagyományos" HD sztereókamerát (két HD webkamera egymás mellett)... ha arra lenne megoldás, akkor ugye eltűnne a kivetített rács -> passzív lenne a szenzor, másrészről viszont az általánosabb felépítésnak köszönhetően nem csak a microsoft hardvere lenne jó a célra hanem megjelenhetnének notebookok, monitorok, vagy akár TV-k is beépített 3D kamerával... arról nem is beszélve hogy ezeknek a képét csak simán továbbítva a túloldalon ugye hagyományos 3D "adást" kapunk...
ez mondjuk járna azzal a hátránnyal, hogy talán egy kicsit pontatlanabb lenne a távolságokra nézve és lényegesen számításigényesebb a 3D infó előállítása... de álmodozni csak szabadwow... most nézem őstag lettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest