Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
nem kellene rá az a kapacitiv gomb
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt már megoldotta az LG, náluk a virtuális gombok középre, illetve jobbra vagy balra pakolhatóak, a kívánalomnak megfelelően. Sokkal használhatóbb mint a fizikai gomb. Aki meg a filmektől félti a helyet. Arra is van már megoldás az LG részéről illetve maga a Google is megoldotta. Ha megérinted a kijelzőt, megjelennek a gombok, ha nem, eltűnnek és csak a film látszik. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak ehhez az ósdi megoldáshoz. Az meg brutális visszalépés, hogy először oldalra, majd most hátra száműzik a hangszórókat. Ott volt jó helyen, ahova rakták a Tab1 és Tab2 esetében.
Mindegy, szerencsére nem kötelező ezt megvenni. Majd a kínaiak megcsinálják jól, óccón... -
Syl
nagyúr
válasz
hallerlaller #26 üzenetére
>ki ér el a középső gombokat?
A képernyőn megjelenő szoftgombokat se egyszerű elérni:Nem értem miért szüntették meg ezt a megoldást:
-
Fritz Teufel
addikt
Éppen azt szeretem a Tab 1-2 7 és 10.1-ben, hogy a sztereó hangszórók előre néznek, amerre kell. A füleim irányába szólnak és nem a tablet hátulján valahova máshova.
Ez a Samsung részéről folyamatos mellényúlás. A Tab 2 és Note 10.1 óta nem adtak ki értelmes eszközt. -
gghrtz
őstag
Nagyon fajin, csak elfelejthetnék már végre ezt a műbőr hátlapot, és a tableten a fizikai gombokat.
-
hallerlaller
addikt
Hm, lesz belőle 10"-is:
Elég furcsa szerzet, ki ér el a középső gombokat?
Ezek valahogy nem méltó utódai a tab 7.7-nek, mennyivel jobban nézett ki pedig van vagy két éves.
-
Ezekkel a gomb kiosztással még mindig nem tudtak mit kezdeni. Még mindig fáj ha ránézek.
-
C$abi
aktív tag
Szerintem a legszebb Samsung dizájn a Wave 3 óta, valamint a Tab 7.7-nek már nagyon kellett egy érdemi utód. Várós!
-
halkow
őstag
egész jónak tűnik már csak a titáni borítás és a sztereo hangszóró hiányzik
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
Gondolom azért is van rajta gomb, hogy utaljanak rá, hogy a tabletet függőlegesen kell tartani, mert 4:3-as lesz a képaránya, csakúgy, mint az iPad-nek.
A nagy Super Amoled képernyő biztos nem lesz majd csúnya, de pár éve is dobott már piacra ilyet a Samsung. -
Peddy789
őstag
nemtudom ki hogy van vele, de szerintem undorítóan néz ki
-
M.A.Z.
aktív tag
-
bkiky01
senior tag
Nagyon ütős a kinézet és a hardver is, de tuti, hogy a legütősebb az ára lesz..
-
pusszycat
nagyúr
Jó vékony. A gombok idegesítenek rajta, hol lehet majd megfogni? Az a hátlap minta be ismerős nekem...
-
Fritz Teufel
addikt
Ez akkor most telefon vagy tablet?! Gondolom, telefon... Ha tablet, akkor nagyrészt vízszintesen használjuk, nem függőlegesen. Ezért baromság a fizikai gomb! Ne döntsék már el helyettem, hogy hogyan fogom tartani, ráadásul rosszul! Főképp tartalomfogyasztásra (szörfölés a neten, filmnézés, levelezés, chat) lenne való és néha olvasásra. Na, akkor hogy kell tartani?! Idióta Samu... nem veszek tőled addig, amíg le nem veszed a gombokat és haszálsz jobb minőségű anyagokat. A Galaxy Tab 2 10.1 hátulja nálam benyomható. Ja, hogy az nem prémium kategória volt, nos, a Note-nál is ez a helyzet! sicc!
-
hallerlaller
addikt
Nagyon hülyén néznek ki ezek a gombok tableten.
Ja és nem stimmel a két kép, felsőn nincs előlapi hangszóró, míg az alul lévőn van, most akkor melyik az igazi.
-
htw
tag
Az a jó hogy még a Tab pro 8.4 sem kapható itthon hivatalos forrásból.
-
student
őstag
fasza tab, ez nyitni fog vagy 150ezren
-
djcool
tag
Remélem nem lesz annyi Samsungos marhasággal (programok) teletömve,mint az eddigi gépeim tőlük...
(nemrég váltottam Note2-ről Sony Ultra Z-re és hát ég és föld a különbség,hogy nincs minden hülyeséggel teleszemetelve az Android)Ha kellőképppen "üres" lesz,akkor talán kivárom és nem veszek addig se LG G Pad 8.3-at....
-
tothmaxy182
őstag
Addig jó, amíg nem tudjuk az árat...
-
Syl
nagyúr
Valamit kezdhetne a Samsung azokkal a gombokkal. Vagy mindhárom kerüljön a képernyőre (mint a régi táblámon - galaxy tab 8.9), vagy mindhárom legyen fizikai gomb. Ez az egy fizikai, két szenzoros baromság nekem már telefonnál se jött be (galaxy s3).
-
-
rolee777
tag
Legalább a formája jó irányba halad! Szvsz.
-
luy123
csendes tag
Uhh, mi van a hátulján? Tolatóradar?
-
Nah... hihetetlen mértékű piaci lefedés szemtanúi lehetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest