Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz
Blindmouse
üzenetére
az se lumia

-
AMD Power
titán
Sajnos ez is csak 256MB RAM-al lesz így nekem nem jó.

-
shteer
titán
válasz
Blindmouse
üzenetére
melyik hazainál nincs?
-
hdanit610
aktív tag
A mobilnetem akartam wifi hotspotként megosztani, ha olyan helyen vagyok. Ez a Lumia 710-en tiltva volt szoftveresen, amire úgy volt, hogy jön egy frissítés, ami bekapcsolja ezt a lehetőséget. Nem így lett, így eladtam. Aztán olvastam, hogy a butább 610-es eleve ezzel a lehetőséggel jött ki, ami rendkívül bosszantott, ezért az egész WP7-et hanyagolni kezdtem. Androidban már a 2.2 Froyo-tól alapból ment ez a funkció és még iOS alatt is megy valamelyik verziótól (azt hiszem a 4-től).
-
hdanit610
aktív tag
A 7.8-ban benne van már a wifi hotspot lehetőség? Én emiatt (is) adtam el a 710-as Lumiámat anno.
-
Ádám16
addikt
starting with India and China, and followed closely by other Asia-Pacific countries and South America.
Európa tervben sem volt. (Ha erre gondoltál egyáltalán, de ha esetleg Kínában élsz, és sajnos nem tudsz venni sehol, mert mindenhol elfogyott, akkor elnézést a félreértelmezésemért.) -
tomson67
tag
Jó, hogy van egy olcsó Lumia, gratula a frissítésnek, csak épp kapni nem lehet sehol sem a készüléket. Vagy már elkapkodták...

-
tibi683
tag
Azért kaptam meg hamarabb a frissítést, mert friss modell, nem azért mert olcsó telefon

Szóval a frissessége az ok hogy hamarabb megkapta mint a régi csúcsmodellek
Ám ez is tiszteletre méltó, hogy egy gyártó nem sz*rja le a legolcsobb modelleket hanem azokra is megcsinálja a frissítést
-
oszi666
őstag
Tudom hogy mindenki megkapja januarban de ez akkor is furcsa, hogy nem a csucs 800 900 kapjak meg legeloszor hanem ez a leggagyibb. Altalaban az arszegmens masik oldalarol szoktak kezdeni a frissitest, nem? Sot az olcsokat ki is hagyjak. Kellene egy tablazat arrol, melyik wp7es lumiabol mennyit adtak el, mert azert az nem merem kijelenteni, hogy az 510bol a legkevesebbet
-
BiP
nagyúr
Jöhetne már 610-re is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest