Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Méret: 128 x 64 x 10,6 mm
Súly: 144 gramm
Telefon belső memóriája: 32 GB flash memória
Op. rendszer: Google Android 2.3 (a második negyedévben érkezik a 4.0 frissítés)
Processzor: 1,5 GHz-es, kétmagos Qualcomm MSM8260
Hálózati szabványok:
UMTS/HSPA: 800/1900/2100
GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900
Kamera: 12,1 megapixel, autófókusz, érintőfókusz, arcfelismerő, LED vaku, Sony Exmor R CMOS érzékelő, 1,5 másodperc alatti exponálási idő, Full HD videó felvétel (1080p)
Előlapi kamera: 1,3 Megapixel (HD)
Kijelző: 4,3 hüvelykes, kapacitív, multi-touch érintőképernyő, 16 millió színárnyalattal, 720 x 1280 pixeles (HD) felbontással, 344 ppi pixelsűrűséggel, Sony Bravia Mobile Engine-el, karcálló védelemmel
Kapcsolatok: 3,5 mm-es jack csatlakozó, aGPS, Bluetooth, DLNA, HDMI kimenet, Micro USB csatlakozó, Wi-fi
Akkumlátor: 1750 mAh
Megjelenő színek: fekete, fehér, ezüst (?)
Megjelenés: 2012. első negyedév
A többi sajtófotó a linkelt hírben megtalálható -
zolizeus
csendes tag
Nagyon Zsír lesz!!!!!!!!!!!!!
Szerintem minden más telefont aláz!!!
Csak egyet sajnálok én már beruháztam 1 pleyre+
a hátlap szerintem az is zsir -
A hátlap olyan gagyi benyomását kelti összességében tetszik a telefon.
-
SirDöme
tag
Na ez nagyon tetszik. Minimál, egyszerű design és kiváló specifikációk. Lehet beruházok egyre jövőre...
-
aero.
veterán
Nem gyengén szépre sikerült. Összeszedte magát a SE, ez az év az övéké. Már a Ray is asszott szép, de ez.
Látom végre nincs az a sarkos GUI se, hátha elfelejtik végre.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a gombok érintősek (ahol a fehér pötty van) és alatta a csíkon csak a piktogram van. A kép alapján lehet így is nézni... (ICS-nél nem is kéne gomb vagy mégis?)
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem nem tetszik egyáltalán, a mérete és az előlapi gombok miatt, az N9 olyan mércét állitott fel amit nehéz lesz überelni, de nem lehetetlen. Tényleg, elvileg a Sony használhatná a MeeGo operációs rendszert?
-
Dunbar
senior tag
Ha már ICS, jó lenne minden droidra híváskezelő gomb.
Durva képe lesz (340 ppi), nekem az arc is nagyon tetszett élőben, 4,3 HD Pentile nélkül + Bravia Engine, ennél talán csak a HD SAMOLED Plus vagy Nova lesz ütősebb.
-
pisze
tag
Azért sejtésem szerint csak lesz annyi önbecsülésük, hogy egy ilyen készüléket megpróbálnak minőségi anyagokból összerakni. Nem engedhetik meg azt a luxust, hogy nyikorogjon, főként nem úgy , hogy saját bevallásuk szerint az okos telók piacán ők szeretnének a vezérbika lenni az elkövetkező 1-2 év alatt !
-
joey04
titán
Szép telefon, meg erős is. Csak az árral ne szálljanak annyira el, mint pl az Arc esetében.
-
Kashim
őstag
Csak a képen tűnik úgy, mintha matt lenne a kijelző, vagy tényleg az?
Egyébként igencsak tetszetős, de az a vékony falú műanyag borítás enyhe ropogást vetít előre, persze ha jó helyen van kitámasztva akkor nincs gond. -
axioma
veterán
Lehetne ebbol is egesz sorozat minden meretre (es kialakitasra - pro), annak megfelelo arazassal... ha jonne biztos hir egy 3.5-4 kozotti bill-esrol, akkor nem dilemmaznek (MM2 - Mk16i), hanem megvarnam szep kenyelmesen azt, addigra mar az elofizuhoz is vehetnem.
-
hemaka
nagyúr
Szép telefon, csak műanyag. :|
-
Pete55555
addikt
Egyre jobban tetszik ez a telefon, egyszerűen gyönyörű. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én eléggé SONY-s vonásokat vélek benne felfedezni. Ez lesz az átmenet, ami SONY-san néz ki, de még SE van rajta
A telefon ajlában amúgy mi van? A billentyűk alatti részre gondolok, mert ha csak "súly", akkor elég fura, bár rossz lenne, ha a billentyűk legalul lennének, ha pedig van ott valami, akkor hogy oldották meg a kábelezést
-
M.A.Z.
aktív tag
Valami ilyesmi mobilra gondolok, ha meghallom ezt a márkát!
Az alsó 3 érintőpötty igazán SE-s, anno G700/900-on láttam őket. -
-
Integra
titán
nagyon szép telefon, de az a kék led csík az aljában nem kicsit bóvli feeling..
ha valóban a panasonicok azzal az új design-nal jönnek, akkor oda-vissza fognak mindent verni.. megjelenésre legalábbis -
osztraksajt
őstag
Nem értek egyet, az SE most talán az egyetlen normális gyártó aki tényleg a kereslethez áraz. A többiek olyan induló árakat raknak ki hogy szerintem ha osztjuk kettővel kb akkor reális. De az SE az új mini vonallal, LwW igencsak barátságos árakon került piacra, igazi bestbuyok.
-
Angel1981
veterán
Ígéretesnek tűnik!
-
Kleroo
veterán
Frankó!
Egy baj van ,ha így marad.
Az,hogy Sonyericsson. Biztosan nagyon drága lesz. Akinek pedig sok pénze van telefonra,az már státuszszimbólum miatt is veszi(többnyire). És aki ilyen azt nem kicsit zavarhatja,hogy ez még SE ami ócsó,gazdaságo telót is gyárt. Sony néven bezzeg.....Remélem érthető mire gondolok
-
atike
nagyúr
Nagyon bejön... Nagyon!
Azt nem értem (és ez az egyetlen "negatívum" számomra), hogy a kamerát mi a bánatért kellett annyira szélre rakni? A Neo-nál pont az tetszett olyan nagyon, hogy a telefon középpontja felé, beljebb volt helyezve...
Tényleg, ennél van dedikált kamera gomb?
-
burgatshow
veterán
Véger összekapta magát a SE vagy új nevén Sony. Ha így folytatják, akkor gatyába rázzák magukat.
Kár, hogy a WP vonalra eddig nem nagyon akarnak felülni pedig ilyen formatervvel és WP-vel én simán beneveznék.
-
hunter84
aktív tag
Elég nagy a keret valamint a hely alul, így a 4,3" miatt ez batár nagy telefon lesz.
-
Valentino K.
senior tag
Kicsit HTC Touch Diamond érzésem van, bár ahogy mondani szokták, a jót nem szégyen másolni
-
tjb007
nagyúr
Újabb fotókon és kiderült a hardveres rész is ami a következő:
MSM8260 SoC, 1GB RAM, 16/32GB ROM, 4,3" -os 1280x720p felbontású kijelző Sony Mobile BRAVIA Engine -nel, 12 megapixeles kamera, 1750mAh -ás akkumulátor + a szokásos (GPS, Wi-Fi stb.).[ Módosította: #65675776 ]
-
Eddie141
senior tag
Visszatértek egy kicsit a régebbi design-hoz, és újat is dobtak a korosodó formatervbe. Nekem jobban tetszik mint az eddigi tucat kinézetû "flotta" telefonjaik.
-
Dr.Anonymus
addikt
fura, hogy áttetsző az az alsó csík
gondolom majd fog kapni ez is szép kék megvilágítást,nekem kicsit túl extrém ez az üveges megoldás, de szép és futurisztikus a maga módján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két újabb fotón is látható a HD kijelzővel, kétmagos processzorral és előlapi kamerával is felvértezett Sony Ericsson Nozomi.
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest