Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
gamerkiller #16 üzenetére
Egyébként tényleg a PH!-t olvasod.
-
Vistaboy
veterán
válasz
gamerkiller #13 üzenetére
Hát igen, Angelina itt még igazi bomba nő volt. Sajnos most már hiába is vállalná el a 3. TR film főszerepét - amit amúgy sem vállalhatna el, mivel előzmény lesz, Lara ebben még fiatal lesz -, szóval szegény ma már olyan csont és bőr, mindenhol látszódnak rajta az erek, szóval csak árnyéka már hajdani önmagának.
Nagyon OFF, de a legújabb pletykák szerint már a válásnál tartanak, ugyanis Brad Pitt újra Jennifer Aniston-nak csapja a szelet. Azért készült ki szegény.
Bocs a sok OFF-ért.
-
Nem tudom, én nem féltem tőle, nem is zártam be sehova. Viszont a gyakorlópálya nagyon ott volt.
-
Tomekk.
aktív tag
tomb raiderből sosem elég
-
Vistaboy
veterán
Én nem zártam be sehová. Az tetszett, amikor a tálcával védte ki a lövedékeimet.
SPOILER!
Egyébként pedig az Underworld vége eléggé azt sugallja, hogy a két hölgy egyáltalán nem békült ki egymással, annak ellenére, hogy a végén segítették egymást.
-
Vistaboy
veterán
Már régóta várom, szóval reménykedek benne, hogy a hírek igazak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
gamerkiller #1 üzenetére
Jaja ... azt a faszit nem lehetett lelőni. Hátborzongató volt.
-
gamerkiller
senior tag
Hát nekem egyáltalán nem jött be a Tomb Raider utolsó két része, bár a leges legelső valami fantasztikus volt. A gyakorló pályán, a saját udvarában tök féltem attól a hapitól aki hozta mindig a kis tálcáját..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest