- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Amennyire csak vártam ezt a kártyát, most olyan sokat csalódok benne. Azt hittem ez most egy nagy dobása lesz az AMD-nek, de nem sikerült( ha olyan jó lett volna, hajlandó lettem volna váltani is ). Sajnálom őket, mert szeretem az AMD-t és Radeon csücsül a gépemben több éve, de ha így folytatják akkor lehet később NVIDIA lesz. Hozzáteszem nem vagyok elfogult, fejlesztéskor mindíg az aktuális legjobb ár/teljesítményt nézem. Tetszenek az új technológiai innovációi az amd-nek, de valahogyan nem jön át a gyakoratban, sokkal kisebb a teljesítmény mint ahogyan az előzőleg be van harangozva. Remélem az új CPU is amit készítenek jó lesz, de csak reménykedni tudok. Jó lenne már egy megfelelő konkurens mind nvidiának mind pedig az intelnek is, már csak az árverseny miatt is. Én mindenesetre szurkolok, de az r3 szériát kihagyom, nem éri meg váltani nekem. Biztos valaki másképp látja, de jelenleg én ezen a véleményen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest