Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nálam személy szerint az első dolog amit kikapcsolok a telón, gyorsabban gépelek (ékezetek nélkül persze) mint ahogy a prediktív bevitel felajánlja a dolgait, és arra tapicskoljak.
Az automatikus hibajavítás pedig iszonyatosan idegesítő, ha nem figyelek a jót is képes kijavítani valami baromságra.
+ egy elég vastag sort kitakar a képernyőből a felajánlott szavak listája. -
catroot
veterán
válasz
Vassili_Zait #97 üzenetére
Nem akartam én annyira lenézően fogalmazni. Csak szemet szúrt az a kijelentés (amire reagáltam), hogy wp-n a prediktív bevitel verhetetlen. Sajnos - pedig iszonyat boldog lennék, ha igaz lenne - ez azért elég nagy túlzás.
-
catroot
veterán
válasz
Vassili_Zait #56 üzenetére
Hát kérlek szépen a legutóbbi készülékemen (Nexus) nagyon jól ment a swype. Ne akarjuk már bemesélni, hogy a wp-n jobb a gépelés (egyébként jelenleg éppen wp-t használok). Az tény, hogy a low-end L520-on nem annyira késik a szöveg (azért fb messengeren megesik itt is), de pl. mániája random szavakat nagybetűvel írni a mondat közepén.
-
-
Blyan
félisten
A 8.1 ezután jelenik meg hivatalosan vagy csak a Preview változat jön előbb?
-
neooen
aktív tag
"mely 5 hüvelykes Full HD kijelzőjével"
Lehet már látni, hogy hol lesz a határ?!?!? Majd ha az emberek véletlenül a laptopjukat rakják zsebbe (vagy teszik bele a tüttürüttü táskába), akkor elgondolkoznak, hogy ez már lehet, hogy túl nagy?! A lányok többségének a kezében már egy 4,5 colos telefon is nagyon furán néz ki, nem hogy egy 5 vagy még nagyobb
és ez a méret már a férfiakat is rostálja, "mi folyik itt"?!
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
kolosanyi #79 üzenetére
1) Nem neked írtam az első hozzászólásomat, hanem annak aki fitymálta a WP billentyűzetet... catroot (#54)
2) Ezek után remélem érthető, hogy semmi okod fölhőbörödnöd -
Ádám16
addikt
válasz
Balathruin #81 üzenetére
Naponta több ezer karaktert gépelek, nem fut a háttérben semmi, csak pl. a Hangouts, amiben írok, és sokszor úgy írok, hogy 2-3mp, mire betölti amit nyomok. Mondjuk brutál gyorsan írok, de nekem el-elgondolkozik. nem ritkán.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Vassili_Zait #78 üzenetére
1) Nem fitymáltam.
2) Miért ne tehetném? Van valami titkos WP lovagrend, ami jön és elvisz ha rosszat mondok a rendszerről? Mert lehet rosszat mondani minden rendszerről.
3) Egyébként megelégedéssel használom a WP-t, úgyhogy a semmiről beszélünk. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #74 üzenetére
Sajnállak. Felejts el inkább.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Quasi_modo #71 üzenetére
Neked ilyen az érvelési technikád... [link]
-
Gzolo
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #50 üzenetére
Ha kamerában hozza a 800 szintjét, akkor talán jó lesz. De itt meg a kijelző felbontása a necces. Hiányzik egy igazi közép/ felsőközépkat teló nagyon a kínálatba, mert a 925 még nagyon drága.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #70 üzenetére
Egy gyártó lecserélte az egyik rendszert egy másikra.
Mit nem lehet ezen érteni? -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Quasi_modo #64 üzenetére
Akkor lenne értelme annak amit írsz, ha a Symbian-t is a Microsoft fejlesztette volna... De te kevered a nokia és a ms felelősségi körét...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #68 üzenetére
bár jobban belegondolva, ha jobb oldalt lennének a gombok, az még talán jobb is lenne.
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem az ideális az lenne, ha a kijelzőtől balra lennének a gombok, nem kéne a hüvelykujjal tornázni.
Az a baj, hogy ha lent vannak a gombok, akkor nem feltétlen kényelmes a hüvelykujj számára, legalábbis anélkül, hogy fogást váltanék, biztosan nem.„Akkor nem kell őket lentre tenni”
Ezt én eldönthetem, hogy hol legyenek a gombok? -
Fkris
őstag
válasz
sz.balazs.95 #53 üzenetére
Akkor nem kell őket lentre tenni, annyira megnyújtani az egész készüléket(hosszúkás volt pl a Nokia 700, na az pl egy gyönyörű készülék volt!).És különben is, az alján úgyis ott lesz az üres hely, mint azt már láthattuk a többi virtuális gombnál...
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #64 üzenetére
de, ertem, hogy mirol irsz, csak eppen ertelmetlen ket os-t igy osszehasonlitani.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #61 üzenetére
igen, valoban. sot az xp helyett a win7-nek kellett volna anno megjelennie. kar, hogy nem igy mukodik a szoftverfejlesztes.
-
kolosanyi
veterán
válasz
iOS-en is láttam már ilyet, sőt még a 800-am is volt, hogy késve jelenítette meg a beírt karaktereket.
-
ng0ofy
KORREKTOR
4,5" 16:9 nem hangzik rosszul, csak ne a szappantarto Nokia forma legyen
lrmasolhatnak a HTC 8s-t...
-
desolator
senior tag
-
Glenda
addikt
válasz
Ez nem a droid hibája, hanem azoké az OEMeké, akik gyenge vasra rakják fel.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
-
Fkris
őstag
Mi értelme van annak, hogy a kijelző alatti helyet meghagyják, es lecsipnek 1centit a kijelzobol is?
Meg merem kockáztatni, hogy a virtuális gomb tobbet eszik, mint a fizikai, mert mindig vilagitania kell... -
Gzolo
senior tag
820-nak már sose lesz rendes utóda? Ismerősöm maradna Nokiánál, 800-ról váltana, de 920-25 nagy és drága, 820-at meg már csak sufniban lehet kapni újonnan.
Mégis mit vegyen ha fontos a jó kamera, 1gb ram és normális méret, kedves Nokia?
-
kchris78
veterán
válasz
GeneralCube #47 üzenetére
Én is jobban érzem magam hogy nem egy standard ios-es telefonom van
. A prediktív gépelés verhetetlen!!!
-
kovadika
őstag
Ok. Én nem vagyok műanyag fan. A műanyag az műanyag. Elmegy also-kozep kategóriában, de felso kategóriában a fémet preferálom. A lumia 920 is szetkarcolodik, ha nem vigyázol ra, ha meg vigyázni kell, akkor inkabb legyen fem. A Samsung fele tejfölös doboznak annyi előnye van, hogyha szétmegy akkor lepattintod es veszel ra masikat(na meg a cserélhető akku).
-
legiaap
félisten
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Szarkazmus, amúgy meg egy benfentes már megaszonta állak fognak esni és az idei év a WP éve lesz, szóval nyugalom. Lesz majd itt minden jó.
-
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
+2 csempe szín.
-
Quasi_modo
nagyúr
nagyobb fokú testreszabhatóság
Na ez vajon mit takar? -
AMD Power
titán
válasz
GeneralCube #37 üzenetére
Egyelőre sajnos semmi. De ha lesz rá alkalmam rákérdezek. Engem mondjuk a 630 izgat jobban.
-
Flind
senior tag
válasz
GeneralCube #37 üzenetére
Igen, a
NokiaMicrosoftnál. -
GeneralCube
tag
Milyen árban lehet számítani a 930-ra?vannak már benfenntes infok vkinél?
-
Heroldg18
tag
Ha a 930 hasonló specifikációkkal bír majd mint az ICON és árban nem lesz nagy túlzás akkor lehet én is váltok WP-re
-
Ádám16
addikt
Hat a 930ra nem kicsit kivancsi vagyok, jo ideje varom. A 8.1 ujdonsagival reszemrol 100%, hogy visszavaltok a platformra
-
andrewb0y
csendes tag
BULD konferencia?
-
tomboy0013
veterán
Az a nevetséges műanyag borítás legalább tartós és közel sem annyira látszanak rajta a sérülések mint egy Samsung féle bazári műanyagon vagy akár egy fémházon. Szerintem nyugodtan maradhatna is akár a polikarbonát a csúcstelóknál is.
Ha a 930-at mutatják be nagyon remélem, hogy marad a dizájn vagy kitalálnak valami hasonlóan gyönyörűt mert akkor megvan az enyém utódja.
-
gergejly
aktív tag
Sztem meg nem extra az 54 sor ,hanem 16:9-es a kijelző, végre, és nem 16:10es.
-
Inarus
addikt
válasz
nightshadow #16 üzenetére
Az persze még kérdéses, hogy funkcionalitás szintjén mi marad ki esetleg, s mi nem.
-
Béééla
őstag
A T elmehet a búsba, független Nokia mintabolti készülékkel k*rvára nem érdekel, hogy egy szolgáltató mit csinál, de tényleg. És a Nokia is elkönyvelhet egy seggberúgást, amiért a szolgáltatófüggők előbb jöttek ki.
Külön öröm, hogy a build szerint van vagy 2 hónapos a ROM már. Két nyamvadt hónap kellett kiadni...@nightshadow:
A Microsoft hivatalosan is megerősítette: hogy could be able; nagyon remélem nem kerül ki a frissíthetők közül az 512 RAM miatt -
sz.balazs.95
veterán
Képek alapján elég mutatós lesz a 630.
-
halkow
őstag
majd, hiszen a
jövőben a gyártók elhagyhatják
majd a megjelenítő alatti
vezérlőgombokat + ledet -
dreamdancer
őstag
Kár, hogy a 930 nem lesz dual SIM-esben, csak alsó kategóriás 635. A Nokia jó szokása szerint tartja az 1-2 éves fáziskésést.
-
Béééla
őstag
válasz
nightshadow #10 üzenetére
Erre valami biztosíték?
A 8 black is csak kínkeservesen jött ki a 620-ra. -
kovadika
őstag
Remélem csúcskategóriában elfelejtik ezt a fényes műanyag borítást, mert nevetséges. 925 nagyon rendben van, de az utána következő 1020, 1520 megint műanyag, majd az icon ismét fém házat kapott...
-
HaJózsi
aktív tag
Szvsz narancs- és citromsárgában jól néz ki ez a 630..
-
Vassili_Zait
senior tag
Na, végre egy jó paraméterekkel rendelkező lumia(930) ! Mármint méretben okés...
-
Deapimp
csendes tag
Remélem a lumia 520 sem marad ki a 8.1 frissítésből.
-
k.kristof
őstag
Egy Lumia 930 rendel!
-
lapa
veterán
buld, lumai
-
nightshadow
veterán
Kíváncsi leszek a 630 árára.
-
kpal
nagyúr
Azt hittem valami komoly teló lesz bejelentve .
-
jacis
nagyúr
Várom már nagyon (wp8.1). Az öreg 1520 otthon polcon várja a nagy eseményt
-
ucli
senior tag
Nem tűnik rossznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Windows Phone 8.1 mellett két új készülék is bejelentésre kerülhet a Microsoft közelgő fejlesztői csúcstalálkozóján.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- YouTube
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest