- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
nálam személy szerint az első dolog amit kikapcsolok a telón, gyorsabban gépelek (ékezetek nélkül persze) mint ahogy a prediktív bevitel felajánlja a dolgait, és arra tapicskoljak.
Az automatikus hibajavítás pedig iszonyatosan idegesítő, ha nem figyelek a jót is képes kijavítani valami baromságra.
+ egy elég vastag sort kitakar a képernyőből a felajánlott szavak listája. -
catroot
veterán
válasz Vassili_Zait #97 üzenetére
Nem akartam én annyira lenézően fogalmazni. Csak szemet szúrt az a kijelentés (amire reagáltam), hogy wp-n a prediktív bevitel verhetetlen. Sajnos - pedig iszonyat boldog lennék, ha igaz lenne - ez azért elég nagy túlzás.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz Vassili_Zait #56 üzenetére
Hát kérlek szépen a legutóbbi készülékemen (Nexus) nagyon jól ment a swype. Ne akarjuk már bemesélni, hogy a wp-n jobb a gépelés (egyébként jelenleg éppen wp-t használok). Az tény, hogy a low-end L520-on nem annyira késik a szöveg (azért fb messengeren megesik itt is), de pl. mániája random szavakat nagybetűvel írni a mondat közepén.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Glenda
addikt
A Lumia azért nem játszik, mert azon is vannak OEM dolgok. Amit a fejlesztők kapnak, az vanilla WP. Azt hiszem szól is amikor engedélyezed a telefonon, hogy vedd figyelembe.
Egyébként a MS is rakhatna rá OEM specifikus dolgokat. Ez olyan Nexus-like dolog.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Воланд
titán
amit a preview programban kiadtak a fejlesztoknek, az a vegleges os volt. csak az oem-ek altal belepakolt ujdonsagokat nem tartalmazta, ertelem szeruen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Blyan
félisten
A 8.1 ezután jelenik meg hivatalosan vagy csak a Preview változat jön előbb?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
neooen
aktív tag
"mely 5 hüvelykes Full HD kijelzőjével"
Lehet már látni, hogy hol lesz a határ?!?!? Majd ha az emberek véletlenül a laptopjukat rakják zsebbe (vagy teszik bele a tüttürüttü táskába), akkor elgondolkoznak, hogy ez már lehet, hogy túl nagy?! A lányok többségének a kezében már egy 4,5 colos telefon is nagyon furán néz ki, nem hogy egy 5 vagy még nagyobb és ez a méret már a férfiakat is rostálja, "mi folyik itt"?!
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz kolosanyi #79 üzenetére
1) Nem neked írtam az első hozzászólásomat, hanem annak aki fitymálta a WP billentyűzetet... catroot (#54)
2) Ezek után remélem érthető, hogy semmi okod fölhőbörödnöd[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz Balathruin #81 üzenetére
Naponta több ezer karaktert gépelek, nem fut a háttérben semmi, csak pl. a Hangouts, amiben írok, és sokszor úgy írok, hogy 2-3mp, mire betölti amit nyomok. Mondjuk brutál gyorsan írok, de nekem el-elgondolkozik. nem ritkán.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz kolosanyi #79 üzenetére
„2) Miért ne tehetném? Van valami titkos WP lovagrend, ami jön és elvisz ha rosszat mondok a rendszerről? Mert lehet rosszat mondani minden rendszerről.”
az egy másik rendszer volt...
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kolosanyi
veterán
válasz Vassili_Zait #78 üzenetére
1) Nem fitymáltam.
2) Miért ne tehetném? Van valami titkos WP lovagrend, ami jön és elvisz ha rosszat mondok a rendszerről? Mert lehet rosszat mondani minden rendszerről.
3) Egyébként megelégedéssel használom a WP-t, úgyhogy a semmiről beszélünk. -
Quasi_modo
nagyúr
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz Quasi_modo #71 üzenetére
Neked ilyen az érvelési technikád... [link]
-
Gzolo
senior tag
válasz sz.balazs.95 #50 üzenetére
Ha kamerában hozza a 800 szintjét, akkor talán jó lesz. De itt meg a kijelző felbontása a necces. Hiányzik egy igazi közép/ felsőközépkat teló nagyon a kínálatba, mert a 925 még nagyon drága.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Vassili_Zait #70 üzenetére
Egy gyártó lecserélte az egyik rendszert egy másikra.
Mit nem lehet ezen érteni?valami
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz Quasi_modo #64 üzenetére
Akkor lenne értelme annak amit írsz, ha a Symbian-t is a Microsoft fejlesztette volna... De te kevered a nokia és a ms felelősségi körét...
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #68 üzenetére
bár jobban belegondolva, ha jobb oldalt lennének a gombok, az még talán jobb is lenne.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Nekem az ideális az lenne, ha a kijelzőtől balra lennének a gombok, nem kéne a hüvelykujjal tornázni.
Az a baj, hogy ha lent vannak a gombok, akkor nem feltétlen kényelmes a hüvelykujj számára, legalábbis anélkül, hogy fogást váltanék, biztosan nem.„Akkor nem kell őket lentre tenni”
Ezt én eldönthetem, hogy hol legyenek a gombok?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Fkris
őstag
válasz sz.balazs.95 #53 üzenetére
Akkor nem kell őket lentre tenni, annyira megnyújtani az egész készüléket(hosszúkás volt pl a Nokia 700, na az pl egy gyönyörű készülék volt!).És különben is, az alján úgyis ott lesz az üres hely, mint azt már láthattuk a többi virtuális gombnál...
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #64 üzenetére
de, ertem, hogy mirol irsz, csak eppen ertelmetlen ket os-t igy osszehasonlitani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #61 üzenetére
igen, valoban. sot az xp helyett a win7-nek kellett volna anno megjelennie. kar, hogy nem igy mukodik a szoftverfejlesztes.
-
kolosanyi
veterán
iOS-en is láttam már ilyet, sőt még a 800-am is volt, hogy késve jelenítette meg a beírt karaktereket.
-
ng0ofy
KORREKTOR
4,5" 16:9 nem hangzik rosszul, csak ne a szappantarto Nokia forma legyen lrmasolhatnak a HTC 8s-t...
-
desolator
senior tag
Én is új 820ra vadásztam a héten és nagy nehezen sikerült találnom egyet amit gariban a cserélt a Nokia a tulajnak. Viszont én sem értem, hogy miért nem forgalmazzák vagy miért nem csinálnak neki utódot, mert valoban az egyik legjobban sikerült és legszebb wp-s telo.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Glenda
addikt
Ez nem a droid hibája, hanem azoké az OEMeké, akik gyenge vasra rakják fel.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #41 üzenetére
-
Fkris
őstag
Mi értelme van annak, hogy a kijelző alatti helyet meghagyják, es lecsipnek 1centit a kijelzobol is?
Meg merem kockáztatni, hogy a virtuális gomb tobbet eszik, mint a fizikai, mert mindig vilagitania kell..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
sz.balazs.95
veterán
-
Gzolo
senior tag
820-nak már sose lesz rendes utóda? Ismerősöm maradna Nokiánál, 800-ról váltana, de 920-25 nagy és drága, 820-at meg már csak sufniban lehet kapni újonnan.
Mégis mit vegyen ha fontos a jó kamera, 1gb ram és normális méret, kedves Nokia?
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz GeneralCube #47 üzenetére
Én is jobban érzem magam hogy nem egy standard ios-es telefonom van . A prediktív gépelés verhetetlen!!!
-
kovadika
őstag
Ok. Én nem vagyok műanyag fan. A műanyag az műanyag. Elmegy also-kozep kategóriában, de felso kategóriában a fémet preferálom. A lumia 920 is szetkarcolodik, ha nem vigyázol ra, ha meg vigyázni kell, akkor inkabb legyen fem. A Samsung fele tejfölös doboznak annyi előnye van, hogyha szétmegy akkor lepattintod es veszel ra masikat(na meg a cserélhető akku).
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #43 üzenetére
Szarkazmus, amúgy meg egy benfentes már megaszonta állak fognak esni és az idei év a WP éve lesz, szóval nyugalom. Lesz majd itt minden jó.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
válasz Quasi_modo #41 üzenetére
+2 csempe szín.
-
Quasi_modo
nagyúr
nagyobb fokú testreszabhatóság
Na ez vajon mit takar?valami
-
AMD Power
titán
válasz GeneralCube #37 üzenetére
Egyelőre sajnos semmi. De ha lesz rá alkalmam rákérdezek. Engem mondjuk a 630 izgat jobban.
-
Flind
senior tag
válasz GeneralCube #37 üzenetére
Igen, a
NokiaMicrosoftnál. -
GeneralCube
tag
Milyen árban lehet számítani a 930-ra?vannak már benfenntes infok vkinél?
-
Heroldg18
tag
Ha a 930 hasonló specifikációkkal bír majd mint az ICON és árban nem lesz nagy túlzás akkor lehet én is váltok WP-re
-
Ádám16
addikt
Hat a 930ra nem kicsit kivancsi vagyok, jo ideje varom. A 8.1 ujdonsagival reszemrol 100%, hogy visszavaltok a platformra
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Leafnshit #29 üzenetére
nem, ez csak az új neve.
Azért kellett kivenni az „i”-t, hogy még csak véletlenül se emlékeztessen azokra a bizonyos i-betűs termékekre.[ Szerkesztve ]
-
andrewb0y
csendes tag
BULD konferencia?
-
tomboy0013
veterán
Az a nevetséges műanyag borítás legalább tartós és közel sem annyira látszanak rajta a sérülések mint egy Samsung féle bazári műanyagon vagy akár egy fémházon. Szerintem nyugodtan maradhatna is akár a polikarbonát a csúcstelóknál is.
Ha a 930-at mutatják be nagyon remélem, hogy marad a dizájn vagy kitalálnak valami hasonlóan gyönyörűt mert akkor megvan az enyém utódja.
-
gergejly
aktív tag
Sztem meg nem extra az 54 sor ,hanem 16:9-es a kijelző, végre, és nem 16:10es.
-
Inarus
addikt
válasz nightshadow #16 üzenetére
Az persze még kérdéses, hogy funkcionalitás szintjén mi marad ki esetleg, s mi nem.
-
Béééla
őstag
A T elmehet a búsba, független Nokia mintabolti készülékkel k*rvára nem érdekel, hogy egy szolgáltató mit csinál, de tényleg. És a Nokia is elkönyvelhet egy seggberúgást, amiért a szolgáltatófüggők előbb jöttek ki.
Külön öröm, hogy a build szerint van vagy 2 hónapos a ROM már. Két nyamvadt hónap kellett kiadni...@nightshadow:
A Microsoft hivatalosan is megerősítette: hogy could be able; nagyon remélem nem kerül ki a frissíthetők közül az 512 RAM miatt[ Szerkesztve ]
Bélabá
-
sz.balazs.95
veterán
Képek alapján elég mutatós lesz a 630.
-
halkow
őstag
majd, hiszen a
jövőben a gyártók elhagyhatják
majd a megjelenítő alatti
vezérlőgombokat + ledetAlcatel onetouch idol2s the king
-
dreamdancer
őstag
Kár, hogy a 930 nem lesz dual SIM-esben, csak alsó kategóriás 635. A Nokia jó szokása szerint tartja az 1-2 éves fáziskésést.
Nem a lényeg a fontos.
-
Béééla
őstag
válasz nightshadow #10 üzenetére
Erre valami biztosíték?
A 8 black is csak kínkeservesen jött ki a 620-ra.Bélabá
-
kovadika
őstag
Remélem csúcskategóriában elfelejtik ezt a fényes műanyag borítást, mert nevetséges. 925 nagyon rendben van, de az utána következő 1020, 1520 megint műanyag, majd az icon ismét fém házat kapott...
-
HaJózsi
aktív tag
Szvsz narancs- és citromsárgában jól néz ki ez a 630..
'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Vassili_Zait
senior tag
Na, végre egy jó paraméterekkel rendelkező lumia(930) ! Mármint méretben okés...
-
Deapimp
csendes tag
Remélem a lumia 520 sem marad ki a 8.1 frissítésből.
-
k.kristof
őstag
Egy Lumia 930 rendel!
-
lapa
veterán
buld, lumai
-
nightshadow
veterán
Kíváncsi leszek a 630 árára.
-
kpal
nagyúr
Azt hittem valami komoly teló lesz bejelentve .
-
jacis
nagyúr
Várom már nagyon (wp8.1). Az öreg 1520 otthon polcon várja a nagy eseményt
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ucli
senior tag
Nem tűnik rossznak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest