- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
#72042496 #302 üzenetére
"Standard jack dugóval, USB-n vagy bluetoothon. Előbbi kettő a hétköznapibb autókban is elérhető, utóbbi viszont a legkényelmesebb, és magam is meglepődtem rajta, mert teljesen jól szól."
Sorolom a kritikát ezekkel kapcsolatban:
-Jack dugóval rá tudod kötni, de akkor máris ugrott a fejegységről/kormányról vezérlés. Több 10-100 album között meg számomra egyszerűbb fejegységen keresgélni! Menet közben nem tölti a készüléket!
-USB-n ok, de nem tudom melyik készülék van erre felkészítve és milyen formában vezérlhető a dolog. Feltételezem hogy keresgélhetek mappákban. Köszi nem.
-Bluetooth? Hi-fi? Viccelsz?"Készüléktől függően végülis csak standard jack kábellel, USB-n, bluetoothon, HDMI-n (néhány okostelefonon van), vagy hálózatról lehet lejátszani a zenét.
Bár ez inkább házimozi, hifire nem szoktak ilyeneket dugdosni."Itt már inkább igazat adok, de a készülékeket még mindíg böngészheti az ember vagy nyomkodhatja, míg ipod/iphone esetén megteszi mindezt az erősítő.
"Azoktól, akik Windows alól használják, még nem hallottam róla jót. Igazából azt sem értem, miért kell iTunes a zene felmásolásához. Sokkal egyszerűbb lenne az intézőből rápakolni a zenéket, mint egy sima háttértárra. Ha már működik így, akkor mea culpa."
Nem működik, és nagyon egyszerű oka van. Jogilag sokkal egyszerűbb így rövidre zárni a dolgokat. Másrészt, ha valakinek szépen be van rendezve minden zenéje az itunes-ban lényegesen egyszerűbb smart folderekkel kezelni az ipodot vagy ott becibálni a zenéket amiket hallgatni akarok.
Ettől jobban nem lehet átlátni file kezelőben sem a zenéket:
iTunes Lossles Smart Playlistem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest