Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
bocsáss meg a tudatlanságomért. akkor mond már meg nekem hogy hol találkozik a mondandómban az os és a hw, amire utaltam, ezek szerint nem tisztán. segítség képp idézzem a sort amit már megtettem? hoztam egy kézenfekvő példát, ami jól szemlélteti a hw és os metszéspontot, és hogy jelen esetben mennyire nevetséges ezzel érvelni. tudom tudom a fű zöld az ég kék.
akkor egyszerűen és általánosan. ha egy oprendszer meg van írva rendesen, és optimalizálva van a vason, akkor nem kell az aktuális csúcs hw-t belenyomni egy házba, ami fölöslegesen zabálja az akut, hiszen semmi nem lesz szebb vagy gyorsabb. csak egy maréknyi, kvázi elhanyagolható mennyiségű tech érdeklődésű ember mondhatná el magáról hogy igen nekem van a legdurvább vas a telefonomban suck my balls. de nem csodálkozok, hiszen közel 10 misi focibíró, jogász, politikus, közgazdász, bróker, stb országában élek, és én már csak egy sört kérek.
átjött remélem, még nem jött meg a mechanikus billem, így nem szeretném fölöslegesen terhelni a fóliát a jelenlegin. remélem nem gond.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Napelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest