Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz kolosanyi #68 üzenetére

bocsáss meg a tudatlanságomért. akkor mond már meg nekem hogy hol találkozik a mondandómban az os és a hw, amire utaltam, ezek szerint nem tisztán. segítség képp idézzem a sort amit már megtettem? hoztam egy kézenfekvő példát, ami jól szemlélteti a hw és os metszéspontot, és hogy jelen esetben mennyire nevetséges ezzel érvelni. tudom tudom a fű zöld az ég kék.

akkor egyszerűen és általánosan. ha egy oprendszer meg van írva rendesen, és optimalizálva van a vason, akkor nem kell az aktuális csúcs hw-t belenyomni egy házba, ami fölöslegesen zabálja az akut, hiszen semmi nem lesz szebb vagy gyorsabb. csak egy maréknyi, kvázi elhanyagolható mennyiségű tech érdeklődésű ember mondhatná el magáról hogy igen nekem van a legdurvább vas a telefonomban suck my balls. de nem csodálkozok, hiszen közel 10 misi focibíró, jogász, politikus, közgazdász, bróker, stb országában élek, és én már csak egy sört kérek.

átjött remélem, még nem jött meg a mechanikus billem, így nem szeretném fölöslegesen terhelni a fóliát a jelenlegin. remélem nem gond. :R

Új hozzászólás Aktív témák