Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Egy mondás:
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód."az hogy kinek mit írok,az csak rám és a címzettre tartozik,harmadik fél számára nem.
te hiszel a rezsicsökkentésben meg az előfizetői készülék kedvezményekben?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
abszolút jogos érvek... csak tudod, míg a viber és a skype, mondjuk úgy univerzális,(mondjuk úgy gyártó független)addig az rcs támogatás nem, mert a gyártóknak integrálni kéne az sms kezelőbe. itt vagyok én, lg v20am van és alapból nem rcs képes az lg gyári sms kezelője, de ha sony-m lenne,az már lehet az lenne... nem mondtam hogy rossz dolog...csak egyenlőre felesleges,aztán ki tudja... 2019.Dec.31-ig teszt üzem van... nagy konkurens app nem lesz, mert a viberrel ellentétben kétséges hogy az üzenetek titkosítva vannak-e...a viber "end2end" titkosítást használ úgy tudom, az fb messenger is,a skype és whatsapp is...valamilyen szinten... "a vak is azt mondta,majd meglátjuk.."
-
st3v3np3t3r
nagyúr
osztom a véleményed... ez egy teljesen felesleges szolgáltatás...
whatsapp,viber,fb messenger,hangouts,bbm,skype ezek már így működnek rég óta...ezt akkoriban kellett volna bevezetni mikor ezek megjelentek, nem akkor mikor már teret hódított más cset app. Ennek max úgy lenne értelme ha nem számítanának fel adatforgalmi díjat néhány megkötéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest