Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Oké annyira jó hogy biztos azért hoznak heti 50+ gépet hogy kéne a sb beépitett fsadéka helyett valami normális hogy a gyerek játszhasson.A legkisebb ati ami most kapható diszkrét kártyásba is legalább háromszor erősebb 3d-be plusz nincs benne háromezer garfikai bug,majd a hétvégén meglesem evvel a driverrel mi válttozott.
-
leviske
veterán
Azért ez szerintem nem így megy. Ha lehetne nyomni izomból a GPU piacot, akkor 2010-ben letolták volna a piacról az AMD-t és az nVIDIA-t.
Az IGP piac helyzetére meg én nem verném a mellem, miután nem a technológiai fölényük miatt tartanak ott, ahol.
(#23) blackrulz: Azért én nem félteném az AMD megoldásait. A Sabine ahhoz túl friss, hogy következtetni lehessen a terjedésére, a Brazos meg ahhoz képest, hogy meg kellett törnie az Atom monopol helyzetét, átkozottul jól áll.
-
törölt tag
ezt azért gondold már át légyszíves. ha végre hanyagolná mindenki a szutyok intel igp-ket akkor végre pl az amd apuk is el tudnának terjedni. nem az a baj hogy nincs rájuk igény (és reggeli fogmosás előtt bármikor kétszer verik el az intel igpket csipás szemmel is) hanem minden gyártó az intelt erőlteti, vajon miért? hát nem azért mert olyan durván jó teljesítmény neadjisten fogyasztás mutatókkal rendelkezik... azért egy addikttól többet vártam volna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest