- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
Mint infotanár esetleg ismerkedhetnél egy kicsit linuxxal is, pl ubuntu. Nem térítésnek mondanám ezt, de a munkakör megkívánna némi kitekintést más irányokba is. Az openbsd nem is merem mondani.
Elektronikus naplót dedikált wines sw-el??????
2012 táján ennek valami normális webes interface-n keresztül kellene mennie. Így bármilyern gépről lekérhető adminisztrálható lenne. Én a gyerek miatt a Bp-i.Teleki Blanka gimi elektronikus naplóját láttam na az overkill.
Ráadásul Ingyenes opensource-os, php alapú (szintén ingyenes) linux infrastruktúrán fut. Szívesen host-olják is szerintem, így még az üzemeltetési költsége is nagyban megúszható. Azóta néha előbb tudjuk egy dolgozat jegyeit mint a gyerek. Nem tud lódítani arról hogy hol tart a tananyag mert azt is vezetik benne. A hiányzásokat is be kell vezetnie itt is a szülőknek, üzenőfelület a tanárok felé és vissza is. 25ezres Tablet is korekten megjeleníti a weboldalt. Az Ált. isk-hoz képest űrkorszak.
Javasolnám nézzétek meg és ne kínlódjatok winnel ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest