- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Brutális eb #16 üzenetére
Komolyan ennyit tudsz magadból kipréselni, hogy a gondolataimat már más is leírta? Ideböfögsz egy gyerekes fikát és aztán pattogsz, hogy ha szembesítenek vele. Gratulálok. Tényleg.
Legközelebb majd tervezz te egy időjárás widgetet, ami semmiben nem hasonlít egy már meglévőre. Sok sikert hozzá blöki... -
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Meret, elhelyezes, hatter, ikonok, mutatott napok szama, es a mogottuk elindulo alkalmazas ( a nokias elindit egy kulon appot is reszletes elorejelzessel ), az alapveto kulonbsegek. Eddig csak neked tunik ordas tolvajlasnak, de gondoltam alapos leszek es adok egy eselyt neked rakerestem az allitasodra is par masodperc alatt, de nem talaltam relevans talalatot. Tehat az egesz vilag vak es te vagy helikopter, draga.
"Mint írtam az emberek tudnak mérlegelni." - ebbol nem kovetkezik semmi elvegre eb vagy
Abban igazad van, hogy mind a ketto idojarast mutat, de ettol lopas? Erveket, a kulonvelemeny ervek nelkul netto hulyeseg marad csak.
-
Lirion
addikt
válasz
Brutális eb #11 üzenetére
Szerinted hogy kéne kinéznie egy időjárás widgetnek, ahol felhőket meg napocskákat kell mutatni? Legyen talán rózsaszín a háttér fekete helyett vagy hogy képzeled el?
Kicsit szánalmas, hogy ezen rugózol.... -
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #11 üzenetére
"A hosszú évek munkája a sok fáraddságos éjszaka a tervező asztal meltt végre meghozta gyümölcsét egy igazán egyedi semmi másrhol eddig nem látható hihetetlen innovatív időjáráas widget személyében."
Egyiket se allitottam bogaram, csak azt hogy rohadtul nem hasonlit a ket widget, arrol meg szerintem egyik ceg sem tehet, hogy a felho finnorszagban is felho es koreaban is felho. Sot a csillag is ami melegiti a ket orszagot ugyanaz. Szegyenteljes hogy a nokia nem urhajokat rajzol felhok helyett amik savat kopdosnek az emberekre, es nem egy hosugarzo sziluettje a napocska.
"De legyen igazad tényleg lenyügözött a nokla fejlesztése." - amugy ezt sem allitottam, de ha teged lenyugoz, egeszsegedre.
Fikazas helyett gondolkozz neha
Igy csak hulyet csinalsz magadbol, bar mar megszoktam.
-
Misály
addikt
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
Sense
Gondoltam bevagom mert a kulonbsegek felismerese latom nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest