Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Na, de nem jobb lenne csak akkor megnyitni ha tudod, hogy megjött az email amire vártál, nem pedig óránként ránézni?
Vagy mikor megnyitom az alkalmazást utána folyamatosan jelzi a telefon, hogy jött levél? - Értesítési sávban vagy a zárt képernyőn.
Hogyan működik ponosan az email fogadás almán? Vki leírhatná, érdekel, lehet tévúton járok. -
joey04
titán
Ez fura, mert amikor droidra váltottam nekem is ez tűnt fel, hogy ha kézzel frissítettem, akkor szifonon jóval hamarabb frissültek a levelek mint a droidon. gyári alkalmazás itt is ott is természetesen. Automatikusan mondjuk nekem nincs gondom, az működik szépen gyorsan droidon (is).
-
dezs520
senior tag
...igaz (ezekszerint),ott hibáztam,hogy nem tettem hozzá,hogy nem saját tapasztalat...
Inkább a natív progikat részesítem előnyben,ezért ezt a progit csak 1 napig hagytam fent a telómon...
A válaszadáskor a cikkre támaszkodtam... utólag is elnézést ha ezzel félre vezettem volna bárkit is#11 a natívban megy minden,az app-ról sajna nem tudok nyilatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest