- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SaGaIn
senior tag
Darmol: De pont, hogy írtam konkrétumokat. (Nier és Blender probléma) Bár is tény amit írtam mármint, hogy régen tényleg jobb volt képminőség ATI-n mivel másképp oldották meg az élsimítást (de ennek már 15 éve).
A watchdogs persze hogy jobban fut RT nélkül, mert sz RT iszonyú erőforrás igényes. Kell annak a technikának még 5év és álomszép lesz, és a teljesítménnyel se lesz gond. A baj inkább itt az hogy a VGA árak az egekben vannak meg még lesznek is. amíg az AMD nem ér el 50% os részesedést addig alkalmazások.
-
SaGaIn
senior tag
Na igen a DLSS tényleg csalás... Bár az nvidia régebben is élt ezzel, hogy a képminőség rovásásra növelt FPS-t és sokan örültek neki, mondjuk én nem. Az ati radeon9800 és az előtti korszakról beszélek. De saját tapasztalom az hogy a kevesebb különféle szoftveres trükk miatt stabilabbak a driverek és a játékok teljesítménye.
-
SaGaIn
senior tag
Az eredeti gyári órajelen nem fagytak csak 2Ghz környékén tuningolva... Amúgy Volt radeon Rx480-am és szívtam vele egy párszor csak hogy egy példát említsek a Nier Automata kb 4 hónapig volt olyan állapotban, hogy 2-5 perc játék után kifagyott mire az AMD méltóztatott javítani a hibtát, vagy egy driverfrissítés után bizonyos játékok mik előtte mentek kifagytak egy fél óra után, vagy pl., hogy a Blender jó ideig nem volt hajlandó a 3d gyorsítást használni. 2080-nal ilyen gondok nincsenek beraktam driver föl és minden ment mint állat...
-
SaGaIn
senior tag
Ez már a sokadik szoftveres trükk ami kell az AMDnek, hogy végre beérje az nVidiát... Ezek nélkül a csak náluk működő trükkök nélkül sehol sem lennének... (Ráadásul nem is fog működni minden címben csak ami külön megkapja a kis AMD pénzeszsákot
) Ezért lesz mindíg jobb az nVidia ők tudásból, erőből oldják meg azt, amit az AMD csak trükkök sorával, izzadva tud hozni... ennyi Aki nVidiát vesz minőséget probléma mentességet vesz, aki AMD az csak az olcsóságra megy... és mint tudjuk olcsó húsnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest