Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
uj whql driver (akit érdekel) 178.13
-
Findzs
addikt
megnéztem a listát köszi
azért a colonial marines gpu-s fizikával kiru lesz
az nvidia kezében csak ez az egy fegyver maradt az atival szemben
nagyon elképzelhető hogy jobban ráfognak gyúrni a physx es játékokra és akkor hiába jobb az ati kártya ha nem megy rajta a fizika csak szoftveresennyomják majd az ingyen hardvert a fejlesztőknek csak hogy az ő fizikai megoldásukat használják
félreértés ne essék nem vagyok nvidia fan azt a kártyát szoktam megvenni amelyik ár/érték arányban a legjobb
nem lehet tudni melyik kártyával jár jobban az ember, az biztos hogy a mostani játékok 1280x1024 ben high beállításokkal vígan elmennek egy 9600 gt-n is +fizika
-
Findzs
addikt
nvidiás béta driverek szinte hetente jelennek meg
nekem is az van fent hibátlanvalahol olvastam hogyha whql -esé akarják tenni akkor zsozsozni kell a microsoftnak, hetente meg elég nagy pénz lenne feleslegesen mikor ugyis mennek a kártyák whql nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest