- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figy nyilván leesik az utsó parasztnak is már bocsánat a kifejezésért, hogy az egész arra megy ki, hogy legálisab lassítsák a gépeket, és mindenki rohanjon az újat megvenni. Eddig be is jött a terv, csak nem kalkulálták bele a készlethiány fogalmát, így az AMD nemcsoda, hogy duplán nyer. Nekem noti fronton most nagyon vissza kéne, hogy nyerje az AMD a bizalmamat, pedig még a Barton és Athlon korszakban imádtam az AMDt...
-
És mint már többször írtam, az IGP fejlesztés jelenleg totál leállt náluk. Azért AMD ék meg rendesen rajta vannak. Szóval tényleg nem fogom csodálni, hogy AMD videókártya lesz az integrált az Intel procikban.
A sebezhetőségek, bár az AMD nem veri a palávert elvileg rá is vonatkoznak... Csak nem köpik szembe a vásárlókat, hogy lassul a proci majd a javítás miatt. Én mint ahogy egy cikkben nemrég volt, nem kérném a javítást aztán jóccakát. Az én gépem azt felőlem reggel délbe este feltörhet, annyit nem fog találni rajta, hogy semmit
-
Vagy csak azért, mert az IGP ket már nem nagyon akarják fejleszteni...
Az UHD 630 óta semmi előrelépés és azért 3D ben még mindíg nem túl izmosak.Tehát lehet hogy AMD GPU kerül mellé vagy ilyesmi. Ami lehet jó lenne, lehet nem...
Engem simán érdekelne az a Lenovo gép amiben Core i3 8127U volt aszem és egy Radeon 530-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest