- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
Hát nem tom mivan de ez nagy átbaszás.
A számlán ott van a monitor ára+a 30 napos pixel gar.
A számla mellett van kétAcer jótállási jegy(tök egyforma mindkettő csak az egyikre rá van irva hogy pixel hiba mentes.)
Az Aceres ügyintézőnek mondtam hogy mi van ő mondta olvassam el a jótállási jegyen a 2.1.5 részt és az vonatkozik rám( ebbe van az 9 területes szarság),és ez a 2.1.5 rész tök ugyanaz mindkét jótállási jegyen.
Mondom neki akkor minek kellett 30napos pixel gart venni, de sajnálja de ez van.
Ami rá van írva az egyik jótállási jegyre az a pixelhiba mentesd szöveg azt az üzletben irták rá?,most akkor ők kipróbálták?
És ha pixel hibás lett volna akkor cserélik ott helyben és ha nem veszek 30 napos pixel gart akkor meg se nézik a monitort és ha hibás akkor nem tudják és úgy küldik el nekem.De ha én meg itthon kibontás után észre veszem és 3 napon belül vagyok még akkor vissza adnák az árát vagy egy újat adnak....áááá már tök bele gabalyodtam. -
laci666
senior tag
Nekem P223W van meg vagyok vele elégedve,de azért nem teljesen,1 pixel hiba elő jött úgy 1,5 hétre a vétel-től számítva(szerencsére nem észre vehető) fel is hívtam az üzletet, hogy most mi van,majd elküldtek az Acer magyarországi kirendeltségéhez és onnan meg elküldtek a fenébe hogy ez az 1 pixel hiba nem tartozik a 30 napos gariba hiába mondtam hogy ez átba@szás akkor mi a francnak fizettem ki a 30 napos pixel gatr.Azt mondták hogy ez a gar csak arra vonatkozik ha kijelzőt 9 egyenlő részre felosztva és ha ezekben a részekben 4 db-nál több hiba van akkor cserélnek.Nem irom le mit mondtam neki de tiszta ideg voltam
Amúgy a monitor nekem tetszik meg nincs semmi baj csak hát ez a kibaszás egy kicsit felhúzott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged