- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Alapvetően igazad van. Nem vettem számításba...
Van egy két nyavalya vele, de együtt lehet vele élni.Egyetlen igazi komoly bajom van csak vele, iszonyatosan ronda...
Bár szerintem mostanában kemény kihívásokkal küzd a nokia design.Ez így még mindig csak egy telefon. Kevés.
-
Szmájler
csendes tag
Nokia E6
Remek a kijelzője, könynen használható gombsor, és a Nokia Belle-el sincs baj. Aki ilyet vesz az úgyse azért veszi hogy villogjon hogy neki 4magos processzora van. Próbáltam az E6 ot Belle-el és nemtaláltam kivetni valót. Amire kitalálták azt tökéletesen hozza szerintem
-
Benőke
őstag
válasz
lakatostomi #6 üzenetére
"A gombos telefonokra meg halál "
Pont hogy szükség lenne rájuk egy rétegnek.
Sokkal több hátránya van egy divatos evezőlapátnak mint amennyi előny származik tőlük. Nagyságrendekkel több figyelmet érdemelnének a gombos telefonok szerintem. Megvan az a réteg akinek a régi telefonja van és pont azért nem cserél mert egyszerűen nincs mire...
-
Maateeo
aktív tag
válasz
lakatostomi #6 üzenetére
Dehogy halál! Épp, hogy szükség lenne rájuk, csak mivel a touch a trend, ezért a candybar meg a slide telefonok csak a nagyon alsó kategóriába vannak. Nekem hiányoznak.. mindmáig nagy álmom egy E66-os Nokia...
-
Szmájler
csendes tag
Hát ha már valaki annyira twittelni vagy facebookozni szeretne akkor már értelmesebb egy qwerty nem?
leglaábbis nekem ez a logikus. Könyebb vele bepötyögni szöveget mint érintő kijelzőn
-
-
Maateeo
aktív tag
hasznos. a facebookosat anno sokat használtam. JAVA alapú ugyan, de fényévekkel jobb mint a netes.
lakatostomi: Ez szerintem hülyeség. Azoknál a telefonoknál még a fizikai gombsoros feature phone is gyorsabbak.
-
lakatostomi
tag
Hát szerintem aki twitertmeg facebookot akar használni az már érintős androidos telefont vesz, kapni 20k-ért is kártyásan.
Felesleges szenvedni ezekkel a gombos telókkal. Ha valakinek csak telefon kell akkor jó. -
törölt tag
én is most váltottam vissza, két érintős teló után egy gombos samsung s5610.
hát mit mondjak, elég nagy megkönnyebbülés...bár a twittert továbbra is lesz**om
-
Benőke
őstag
Mondjuk a képen pont érintő kijelzős teló van.
-
Maxentius
addikt
Hát igen, muszáj Ázsiára is figyelni, ahol a legtöbben használnak ehhez hasonló kialakítású mobilt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest