Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Hát bárcsak nekem lenne ilyen mákfaktorom.
Amúgy egy kósza gondolat jutott eszembe. Ugyebár közismert hogy az E magok visszafogják a ringbusz sebességét. Nos lehet-e az hogy ha az E magok le vannak tiltva és úgy a ringbusz is gyorsabban szaladgál kihatással a memóriavezérlőre, mint tuningbarátabb opció? Érdemes lenne ezen oldalról egyszer megtesztelni. Ki tudja, lehet az is kihat a dologra. Persze ez részemről csak spekuláció. -
Balu77
őstag
Azt tudom, de eddig bárhol, ahol néztem neten (cikkek, fórumok) azt írták hogy 3600 fölött már alig van ami megmozdul gear1-ben, a 4000 felett pedig alig-alig találni, de az már igen expert, de az is csak épp hogy a fölött. Ez a 4800 így akkor igen nagy kuriózum lenne gear1-ben!
#7 arabus: na akkor én is dobnék mindent a kezemből!
-
törölt tag
Van olyan is, hogy a hivatalos sem stabil teljesen, mert lehet gyenge a lap tápja/vezetékezése, vagy a processzor memóriavezérlője, elmozdulhat a csatlakozóban a modul, stb.
Ez hosszabb-rövidebb idő után derül csak ki, mert lassan jön össze annyi fura eset/anomália, hogy egyáltalán gyanakodni lehet hogy mi van ezek mögött..Már ott hülyeséget képes csinálni a rendszer, ha a memória 1,4-1,5V-ot kéri, amúgy a memória vezérlő másik felén a processzor meg nagyrészt idle hever, igen alacsony feszültségen letámasztva.
Szóval szén-tunning memóriát, lehetőleg akkor vegyünk mindennapi használatra, ha a megfelelő körülményeket is tudunk biztosítani hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Reklámblokkolók topikja
- Windows 11
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest