- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát bárcsak nekem lenne ilyen mákfaktorom.
Amúgy egy kósza gondolat jutott eszembe. Ugyebár közismert hogy az E magok visszafogják a ringbusz sebességét. Nos lehet-e az hogy ha az E magok le vannak tiltva és úgy a ringbusz is gyorsabban szaladgál kihatással a memóriavezérlőre, mint tuningbarátabb opció? Érdemes lenne ezen oldalról egyszer megtesztelni. Ki tudja, lehet az is kihat a dologra. Persze ez részemről csak spekuláció. -
-
Azt tudom, de eddig bárhol, ahol néztem neten (cikkek, fórumok) azt írták hogy 3600 fölött már alig van ami megmozdul gear1-ben, a 4000 felett pedig alig-alig találni, de az már igen expert, de az is csak épp hogy a fölött. Ez a 4800 így akkor igen nagy kuriózum lenne gear1-ben!
#7 arabus: na akkor én is dobnék mindent a kezemből!
-
törölt tag
Van olyan is, hogy a hivatalos sem stabil teljesen, mert lehet gyenge a lap tápja/vezetékezése, vagy a processzor memóriavezérlője, elmozdulhat a csatlakozóban a modul, stb.
Ez hosszabb-rövidebb idő után derül csak ki, mert lassan jön össze annyi fura eset/anomália, hogy egyáltalán gyanakodni lehet hogy mi van ezek mögött..Már ott hülyeséget képes csinálni a rendszer, ha a memória 1,4-1,5V-ot kéri, amúgy a memória vezérlő másik felén a processzor meg nagyrészt idle hever, igen alacsony feszültségen letámasztva.
Szóval szén-tunning memóriát, lehetőleg akkor vegyünk mindennapi használatra, ha a megfelelő körülményeket is tudunk biztosítani hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest