Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem a legnagyobb kérdés, hogy hogy lesz ebből játék. Open Word, meg prehistoric, meg természetbarangolás eddig OK, máris jobban bejön, mint az FC, de szerintem egyelőre ez csak egy érdekes vízió, szerintem még a koncepció sincs igazán készen ahhoz, hogy ebből olyasmi legyen, amit több ezren meg akarnak majd venni, hiába érdekes az alapötlet.
-
Bejelentik, hogy készül, aztán elkaszálják.
-
DR01DMAN
aktív tag
Nagyon trendi manapság a medve lovaglás.
-
Eléggé kettős érzések vannak bennem ezzel a játékkal. grafika is ilyen kettősséget sugall, hol baromi szép, hol PS3 szintű.( gondolom messze nincs még kész) Nem tudom. Bármi lehet még belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged