- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbancsa
senior tag
Végig néztem a live közvetítést, de maradtak kérdéseim. Konkrétan milyen proci van a készülékben? Milyen üveg védi a telefont? Erről eddig nem találtam infót sehol :\
-
kengyel
nagyúr
Már lassan itt az idő, jó lesz már tudni milyen lett.
-
Szakiii
addikt
válasz
vadászcsiga #35 üzenetére
Én felhőt eleve nem szeretem, se iosen se androidon nem használom. Az hogy melyik mennyire kifinomult lényegtelen, nem ők találták fel innentől kezdve kár ezen vitázni. Az hogy melyik a jobb az megint más, ahhoz nekem közöm sincs hisz nem használom hiszek neked abban hogy icloud jobb
számomra tárgytalan.
-
Szakiii
addikt
válasz
vadászcsiga #32 üzenetére
Azon mit kellett feltalálni? Nem az icloud volt az első.. nem ők találták ki. Dropbox pl régebbi mint az ilcoud.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
vadászcsiga #32 üzenetére
Azért ez nem akkora dolog. Lassan már mindenkinek van.
-
Szakiii
addikt
válasz
vadászcsiga #30 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, főleg úgy hogy apple még azt is levédi amit ki se talált
-
vadászcsiga
félisten
Samsung levédte azt amit az Apple kitalált? Tudnak élni 😂
-
Ádám16
addikt
Jol látom, hogy edge kijelző nélkül is elérhető lesz? Az nagyon tuti lenne.
-
Soulfly842
addikt
Nekem volt a kezemben pl. a Note 4 prototípus több hónappal a megjelenés előtt mutatta meg egy Samsung területi muki.
Az is hasonló volt.
Nagyon várom a Note 7-t, Samsung Galaxy S6-ról váltottam vissza Note 3-ra a tárhely miatt (most 32+64 GB van benne), de egyszerűen beleszerettem a Note sorozatba. Abban szinte biztos vagyok, hogy Note 7 lesz a köv. telefonom
-
pomorski
őstag
Apropó adatelemzés... Mondjuk backupolás végett összetömörítek egy csomó fontos adatot jelszóval védett rar-ba és még azt is beállítom, hogy a fájlnevek titkosítódjanak. Ezután egy sajátk0ezűleg írt programot ráeresztek a rar fájlra, ami trükközik valami egyszerűt, pl. a fájl első bájtjához egyet ad, a másodikhoz kettőt, ..., stb. Az így elkészült fájlt felrakom. Vajon megfejtik a kibontáshoz szükséges recepteket? (Vagy én majd megfejtem a saját receptemet, ha pl. néhány év mulva nyúlok legközelebb a feltöltött backupomhoz?)
-
kisbancsa
senior tag
Ma érdeklődtem meg az ee-nel (London) hogy mikor jelenik meg. Közölték velem hogy nem lehet kapni az euban. Nem tudom mennyire valós vagy mennyire nem
-
Balint1408
aktív tag
Várós.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Inkvizitor1 #5 üzenetére
Több tárhely.
-
BatchMan
senior tag
válasz
Inkvizitor1 #5 üzenetére
Persze, van értelme. A Gdrive tartalmát a Gugli elemzi, a Scloudét a Samu. Legalább választhatsz.
-
törölt tag
válasz
Inkvizitor1 #5 üzenetére
A koreai titkosszolgálatnál is lesz egy biztonsági mentésed.
-
Inkvizitor1
tag
Van egyébként értelme a Samsung Cloud-nak, ha Google Drive-ba is fel tudom az adatokat tölteni?
-
Videóhoz: kizárt, hogy ennyire gagyi kinézete legyen! Ez szerintem egy kínai klón, semmi több.
Vagy ha így fog kinézni, akkor elsétálhat a Samu egy kicsit melegebb éghajlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPad topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest