- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
A gyakorlat majd megmondja. Viszont ha marad a 300$ körüli készülékár pl egy ilyennel szerelt strapafonnál, akkor nekem okés ha úgy teljesít mint egy csúcs-exynos.
-
válasz
dilajoska1 #10 üzenetére
Én már lemondtam a csamcsung vonalról. Még az s7e-t gyűröm, de az utód már más lesz - ez a mediatek cuccos egyre inkább kezd érdekelni, úgy néz ki kezdenek kinőni az óvodából
-
válasz
dilajoska1 #8 üzenetére
Az marad még ki a történetből, hogy egy nem túl kocka felhasználó telója az idő minimum 70, de nem ritkán 90%-ában idle malmozik. Vajon hogy virítanak idle fogyasztásban ezek a tranzisztorhegyek
?
-
Hajrá! Csak jó lenne hozzá fullos openszósz támogatás, h ne azt kelljen sasolni, melyik gyártó fizetett be az aktuális driverre, melyik nem...
-
RoBos
senior tag
Mármint Exynos 1000 killer?!
-
pusszycat
nagyúr
Exynos killer.
-
gattolino
senior tag
Ez egy jó hír. Végre kezdenek valamit magukkal. Snapdragon nagyon elgurult az árakkal idén. Hajrá Mediatek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest