- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Maga a rendszer tetszik, a közösség szemlélettel ami mögötte van. Másrészt programozóként mint munkaeszköz is jól használható ha mondjuk java a programozási nyelv amihez használhatóak ugyanazok az eszközök Linux -on mint Windows -on. Miután elhagyom az egyetemet és nem kapom a jogtisztán használható programokat erősen megfontolandó hogy melyik oprendszeren haladok tovább. Bár igaz egy Home Premium sem egy akkora összeg amelyet ne lehet kitermelni. A Win7 kimondottan tetszik, de a Linux is elgondolkodtató mint alternatíva.
Mod: pont most kaptam egy Win7 RC hírlevelet az MS -től.
-
DarkByte
addikt
Ez az a topik ahol mindenki mondja a magáét.
Viszont szerintem sem hülyeség hogyha több játék menne Linux -on többen használnák. Én pl. szívesen használnék linux -ot, de amiatt a néhány program miatt aminek nincs kellően jó alternatívája (pl. foobar miért nincs linux -on?) és amiatt a marék játék miatt (pl. most a Steam -es játékok) miatt amelyek nem mennek natívban nincs kedvem dual boot -olgatni. Tudom, a Steam -es dolgok elindíthatóak Wine alatt, de nem lenne kedvem szívni vele ha mondjuk egy Steam kliens update miatt nem menne egy ideig a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest