Hirdetés
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhcodoki
senior tag
Találtatok a megjelenési dátumról bejelentést??

-
VictorHUN
aktív tag
Ez így elég jól hangzik
-
Mans20
addikt
Majd DLC be kiadják a melleit,a másik DLC be meg lehet tuningolni majd szilikonnal.
-
whatever
aktív tag
Nincs melle, ez egy sz*r. Eljátszották az esélyüket, még a demót se fogom letölteni.
-
zseko
veterán
Úgy emlékszem a 4. részben az elején még ettől is fiatalabb volt. Talán 9-10 év körüli lehetett? Már akkor "kalandozott", így 16 éves koráig volt ideje pár új dolgot megtanulni

Egyébként meg azt írják a cikkben, hogy 21 éves lesz.Most ahogy újraolvastam, azt írja, ételt-italt kell gyűjteni...
-
talpalavalo
aktív tag
Szépek szépek a képek, de ebből pont semmi sem derül ki magáró la játékról.. .Atól még lehet majd szar..
Az tény hogy szimpatikusan lett most Lara megrajzolva
-
zsolthee
senior tag
Szeressük a harcos nénit. Szerencsére most már nem úgy néz ki mint egy hormonzavaros Barbie-baba

-
marositech
senior tag
Yo! Nem vagyok nagy Támb Réder rajongó.
De eza új néni nekem valahogy erősen Rámbóné.
Íj, koszos pofa, koszos trikó, aza hülye ződ nyaklánc...stimmel.
Csak a piros fejkendő hiányzik rája.
-
Duree
veterán
Na erre nagyon kíváncsi leszek.Tomb Raider rajongó vagyok,de mostanában ami megjelent az nemigazán fogott meg.Na majd ez
-
Gude
senior tag
Minőségi csere volt ami larát illeti.Takaros csaj

-
Findzs
addikt
kíváncsi vagyok sikerül -e valami újat kihozni ebből a franchise-ból
személy szerint utálom ezt a képnézegetőt, de ezt már párszor leírtam -
{Zodiac}
senior tag
Háénnemtom, de ez az új karakter max 16 évesnek néz ki, akiből reálisan 1 napot sem néznék ki, hogy túlél bármit is... 25-30 közöttinek kellene lennie: tapasztalat, rutin, erő, ravaszság stb. Ebből a leánykából semmi ilyet nem nézek ki. RIP Lara.

-
Ren Hoek
veterán
Jó suna. Szép a szeme!
-
Morden24
nagyúr
Csontember, Észvesztő, Tolvajtempó... a TR max. a kockaréteggel ismertette meg Jolie-t. Megjegyzem, ezekben a filmekben például nincs is rossz játéka.
Aztán még ott van a Hell's Kitchen is, ja meg LOL, a Hackers. Mondjuk ott ultragáz volt szerintem, de whatever

És persze már az általam is említett Kis tüzek (Foxfire), ami mondjuk (szerintem) az egyik legjobb alakítása.
Na aztán volt az a bolygóközi együttállás a TR-ben, és a gravitációs izék felhúzták a melleit meg a száját.
-
Morden24
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Hát egyrészt, ha minden rendben lenne, akkor nem kéne eladni. Magyarán azért reformálnak, mert nem ment jól a végén a dolog.
Másrészt én személy szerint azért örülök, mert EZ a Tomb Raider (mármint amit a leírások alapján elképzelek) tetszik nekem, ellentétben az elődökkel.
A rajongóknak meg valójában sosem lehet megfelelni egy ilyen szituációban.Én csak azt mondom, hogy nem kell elutasítani alapban annak az esélyét, hogy valami jó történik most a sorozattal.
Max. nem vesszük meg. -
Archer
őstag
Rosszabb nem lett volna vele a film mint Jolieval az biztos. Amúgy vannak neki jó filmjei de azok inkább a Tomb Raider előtti érából valók, amikor még nem volt agyonhypolva meg jobbra-balra plasztikázva. TR-rel lett felkapva, előtte tuti, hogy sokan azt sem tudták ki az a nő.
-
Morden24
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Mert egy próbálkozást megér, hogy lehet-e rebootolni valamit, vagy hagysz megdegelni egy franchise-t, és építesz helyette egy másikat, ami úgyis az előző utánérzete lesz, amit ráadásul a kevésbé tájékozottak pont, hogy ripoffként fognának fel.
Jó ez így, semmi rossz nincs benne. Ha szar lesz a program, akkor sem azért lesz az, mert TR a neve.
-
BloodyEddie
őstag
Nem újraindítani kéne, hanem egy új nevet bevezetni. Egy régi franchise alatt egy teljesen más játékot kiadni nekem csak bevételnövelési próbálkozásnak tűnik. Miért nem mernek valami újba belevágni?
-
Zack Fair
csendes tag
A játékok nagy többsége belesik a remake-ek csapdájába. Néhol csapda, néhol mennyei gödör, mely új ajtókat nyit. Remélem, hogy az utóbbit tapasztalom majd, nem szeretnék még egy megbukott remake-et, főleg egy ilyen nagy videojáték "frencsájzból". Szóval, egyenlőre csak várom a fejleményeket.
A játék az eddigi infómorzsák és képek alapján tetszik, csak félek, hogy nem lesz már olyan mint a régiek. Talán...ez lesz a megoldás kulcsa.

-
Archer
őstag
Végre valami emberközelibb jelenség lesz Lara nem valami groteszk arányokkal rendelkező barbie baba. A filmekben is az nem tetszett, hogy Lara egy érinthetetlen, mindent karcolás nélkül kibíró "szuperhős", mint valami képregényfigura (mellesleg szerintem Angelina Jolie nem pótolhatatlan a filmből,nem volt igazi karaktere, más is ugyanúgy el tudná játszani ellentétben például a T-800/850 Model 101-el akit Arnold megismételhetetlenül alakított vagy Indiana Jones-al). IJ karaktere ilyen szempontból sokkal hitelesebb, ha megütik, fáj neki, megsérül, vérzik szóval nem egy superman mégis minden zűrből kivágja magát valahogyan. Ez az új Lara is ezért szimpatikusabb.
Amúgy kövezettek meg de engem nem zavar, hogy elég viharvert a képen, egy hajótörés után a dzsungel közepén ne is legyen már tökéletes sminkben, frissen mosott, élére vasalt ruhában mert egyszerűen nem reális másrészről pedig szerintem hasonló helyzetben az ember lesz.rná, hogy most sáros vagy nem mert kisebb gondja is nagyobb annál. -
gybazsi
senior tag
Ez a képek és infók alapján nagyon várós. (Csak fusson el a gépemen)
-
Gergosz2
veterán
a tomb raider jó gamma.
Remélem nem rontják el a folytatást. -
Onderon
senior tag
van egy olyan tippem, hogy ez is 8 éves konzolos hülyegyerekeknek készült bénaság lesz. mostanában ez a trend, elhintik a hülye dumát, aztán az egészből lesz egy 15 perc alatt végigjátszható agytalanság amiben az "A" gombot kell nyomkodni roppanásig.
-
zseko
veterán
Képek alapján nagyon bejövős
Mikor fog kijönni?? -
O_L_I
őstag
Csak nekem volt olyan Resident Evil feelingem az artworkok láttán?
-
ddekany
nagyúr
Furcsa dolgok ezek. Aki Tomb raider rajongó, az a játék mely aspekutásnak rajongója? Mert a főszereplő kinézete folyamatosan idomul az aktuális szépségideálhoz (emlő méret pl.), a játék stílus és hangvétel is ahogy elnézem (horror?)... Szóval, magával a "Tomb rider" felirat kapcsán alakul ki valami pavlovi reflex, amitől az illető játszani akar vele? Mert ha így halad ez tovább, más konstans nem lesz...
Értem én, pl. Star Wars-al is el lehet adni a WC pumpát is, de ott pl. kiborulnának a rajongók, ha Hangszoró bácsit más-más alakítaná az aktuális divatnak megfelelően.Angeline Jolie kapcsán... ellenben a legtöbb himmel, nekem nincs pszichés igényem akadékoskodni, hogy X nő ilyen meg olyan, ha amúgy van benne valami jó is. De attól frászt kapok, hogy ahogy telik az idő, egyre több darázs csípi szájon (meg mellen). De most tényleg... gondolják ha valami hihető méretűen hagyják, nem látnám, hogy szo... izé, telt az ajka? Nem vazze, biztos vak és hülye vagyok, inkább felfújják 50x akkorára hogy lássam, nézzen ki úgy szerencsételn, mint valami kacsacsőrű emlős. Ehhh. Lassan szopni is csak szívosszállal tud majd... nem szerencsés karrier szempontjából.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zirowe
nagyúr
Ok, holnapra kérném a kiszállításukat!

Mondjuk én most nem mint színészi teljesítmény említettem meg őt abban a filmben, hanem mint kinézet és megvalósítás, szerintem az hozta a régi TR feelinget, nem?

Djuree: írják, hogy az alapoktól kezdik.
Vedd úgy, hogy ő Lara a mellműtét előtt
-
Djuree
félisten
jeeee, erőszakoljátok meg larát is, ahogy dantéval tettétek
ez ki? hogy nem lara az biztos. ez egy kis 15 éves csitri, köze nincs larához. idióták....
ez már nem tomb raider lesz....annak vége már pár rész óta...új címként talán elmegy...talán... -
Apone33
őstag
Már nagyon várom, és kíváncsi leszek rá hogy milyen lesz benne a szabad célzás.
-
katt777
félisten
De jó lenne, ha nem lenne akkor gagyi, mint a Legend utáni részek, főleg az elcseszett irányításra értem.
-
Morden24
nagyúr
Valszeg szinte egyedül vagyok vele, de nekem a legkevésbé sem jön be Angelina Jolie, a filmek pedig nem tetszettek (igaz, én nem TR fanként, hanem simán filmnézőként néztem emg őket - játékadaptációnak nem tudom, milyenek, filmként béközép). Félreértés ne essék, vannak jó filmeji Jolie-nak (gondolom itt kvázi senki nem látta a Kis tüzek-et, amiben tényleg jó), de a nő maga nem jön be.
Ez a lány nekem sokkal jobban tetszik (tetszene, ha a valóságban így nézne ki), mint a most már totálisan műnő AJ. Mondjuk az tény, hogy lezuhanyozhatna.
(szerk.: Nem baj, megegyezhetünk: tiéd az összes Androidos gadget, a Google és megkapod Jolie-t is
) -
aram01
nagyúr
lehet hogy jót tesz neki a vérfrissítés pl: a cod is elkanyarodott a 2.világháborútól és talán most népszerűbb mint valaha
-
Inv1sus
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Majd beírsz egy cheatet és akkor megkapod a légballonokat egyéni vágyaidnak megfelelően. Ezen én nem problémáznék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csaabz
őstag
A vegen meg engem is erdekelni fog...
-
Brutális eb
addikt
Hogy néz ki?
Felháborító.
Hol vannak a gigantikus cicik,formás popó.
Felejtős...
Ő nem Lara!
Vissza az igazi Larát. -
CsiguszMaxim
senior tag
Háttérkép nincs esetleg valahol? Én nem találok

-
Zirowe
nagyúr
Mostani Lara modell nevét lehet tudni?

-
zuchy
őstag
Egyre jobban bejön ez az új irány, csak ne rontsák el.
-
Sicilian
addikt
Érdekesnek ígérkezik, várom bizalommal !!

-
Vége a D korszaknak. Ezt is megéltük.
-
wednesday
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
"Kár, hogy egy, a lányok körében is nagyon népszerű kaland-akció játékot egy 18+ horrorjátékká változtatnak."
Ez igaz, a barátnőm is szereti az egész TR sorozatot, viszont a horrort egyáltalán nem. Úgyhogy szerintem számára most véget ért a sorozat. Viszont én szeretem a horrort, meglátjuk mi sül ki belőle.
Bár a nagy szabadság még rosszul is elsülhet -> unalmas játékmenet.
Meg lehet csak korlátozottan lesz igaz. Meg kell szerezni bizonyos tárgyakat a továbblépéshez, gyakorlatilag mégsem mehetsz oda ahova akarsz. -
infectedmann
őstag
Jól hangzik. Már csak valóra kell váltani nem csak beszélni róla.
-
-
robogo81
senior tag
A lényeg hogy jó legyen a játékmenet(grafikailag bízok benne hogy nem rontják el),s viszonylag hosszú.
Nekem legjobban az első(ps1-re)
,és az utolsó 3 rész tetszett(pc),de megvan a 2 meg az 5 is,azok se voltak rosszak. 
-
mephi666
nagyúr
hm, a végén avp/resident evil helyett lara croft hoz egy olyan túlélőhorrort, amire régóta várok?
érdekes koncepció... nekem kimondottan tetszik, holott soha nem voltam tomb raider fan... (idő után felidegeltek a centire kiszámolt ugrások és a sok necces rész) -
CsiguszMaxim
senior tag
Merész! Én szerettem a régi Tomb Raider-eket is. Annak ellenére, hogy sokszor lineáris játékmenet volt valahogy volt a játéknak egy atmoszférája ami leültetett a gép elé. A GoL-nak abszolut szkeptikusan álltam neki de mint kiderült üdítő kis játék lett. Főleg Coop-ban.
Ez az új teljesen nyitott kérdés. Tipikusan az az eset ami elé leülsz és mikor fel kell majd állnod akkor dől el, hogy hogy sikerült a játék. Ha várod, hogy megint leülhess és játszhass akkor jó, ha nem akkor kuka.
Én két dologtól félek. Az egyik ez a mindenfelé ágazó játékmenet. Nehogy olyan unalmassá váljon mint a Just Cause 2. Nem tudom miért, de ha egyenesen haladok a játékon kevésbé tűnik fel, hogy ugyan azt kell csinálni csak más a körítés stb. Egy ilyen mindent bejárhatós gammánál mindig valami újat vár az ember.
A másik pedig az automata célzás kivétele. Anno a Tomb Raider-ek miatt vettem gamepadot és úgy tartottam bűn azt a játékot billel játszani. Nekem visziont nincs kedvem egy pörgős akció játékban a joy-okkal célozgatni de a bill sem szimpatikus.
Majd meglátjuk. Mindenesetre várós.

-
h-yle
addikt
"Az új Tomb Raider játékban végre valódi szabadságot kapunk, nem csak egy illúziót. Míg a korábbi epizódokban a játékos a töltéseket követően máshol bukkant fel, ilyesformán a játék úgymond "terelte" őt, addig itt minden teljesen valós lesz. Itt szó szerint bármelyik irányba elindulhatsz, és utat vághatsz magadnak a következő pályára, nem a játék határozza meg, hogy merre kell haladnod."
Ebből annyi lesz, hogy a sziklát barról, és jobbról is megkerülhetem.
-
Lenry
félisten
sose játszottam végig egy Tomb Raidert sem, mert mindig volt valami hülyeség, ami nem tetszett.
de ez most odabasz -
Számomra az Underworld volt a legjobb rész. Erre is kíváncsi leszek hátha átveszi a 1st pozíciót.
Attól nem kell tartani, hogy lesz gép amin nem indul el. Kitérő volt.
Ez pont olyan mint a legújabb NFS, tudom a hibáit de van amiért jó. Tudom, hogy az Under sem volt tökéletes meg el volt túlozva, de azért volt jó. Csont maxon full HD-ben élmény volt.
Lehet hogy változok, de fontos az élmény, még ha el is van túlozva és elszakad a realitástól. -
Morden24
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Hát, én igazából azért nem nevezném RPG-nek a dolgot még csak attól, hogy unlockolódik néha-néha egy ability, vagy ilyesmi. Legalábbis ha jól értem, eddig ennél többről nincsen szó.
Az viszont szerintem nagyon színvonalas lenne, ha tényleg ételért, italért kéne küzdeni a játékban (és nem úgy, hogy az alma tölt +2Hp-t a leányzón) - egy ilyen igazi survival adventure valami jó kis thrilleres hangulattal (semmiképpen nem szörnyfelrugdalós horror, azokat én sem csipázom), lehetőleg elsősorban emberek, meg a természet ellen, valami igazán ütős, enyhén misztikus hatású, fordulatokkal gazdag sztorival, na nekem ez tetszene

NFS szerintem rossz példa, nekem úgy tűnik, hogy a reboot utáni TR bonyolultabb, felnőttebb akar lenni, mint az elődje, míg az NFS éppen, hogy egy gyerekes szemétdomb lett az Undergrounddal.
(#8) kovsol: Na meg a normál méretű száj, derék, nyak, meg úgy általában, most már a homo sapiens nőstényének tűnik (ráadásul egész csini lehet, akiről mintázták), nem egy bénán amerikanizált anime-figurának

-
huskydog17
addikt
Nos, ez valóban teljesen új irányvonal lesz és most már biztos, hogy abszolút semmi köze nem lesz a klasszikus Tomb Raider játékokhoz, amit én nagyon sajnálok. Én nem akarok a TR-ből horror játékot, ráadásul ha már ilyen szép lány a főszereplő, miért kellenek ilyen brutális halálozások? A harmadik dolog, hogy ez már gyakorlatilag egy RPG lesz, vagyis egy teljesen más műfajban indítják újra a sorozatot, aminek én nagyon nem örülök. Természetesen meg fogom nézni az eredményt, de attól tartok, hogy a TR történetében pont egy olyan korszak fog következni, mint 2003-ban az NFS terén, vagyis teljesen új irányvonalat vesz fel, aminek semmi köze az eredeti koncepcióhoz. Nem mondom, hogy ez baj, csak azt, hogy megszokás nagy úr, valamint a TR a második kedvenc játék sorozatom (volt?)!
Kár, hogy egy, a lányok körében is nagyon népszerű kaland-akció játékot egy 18+ horrorjátékká változtatnak. -
Morden24
nagyúr
Ja, ez nem gond, nem ezért írtam.
Úgy értettem, hogy engem sem a brutál halálok, sem a többi, TR-fanokat nyilván szíven, vagy más testrészen ütő változtatások nem késztetnek sem instant skip-re, sem instant get-re.
Én majd megvárom, milyen lesz az alapsztori meg a játékvezetés, és ha mellé még maga a gameplay is jónak tűnik, akkor nyilván beszerzem (természetesen Xboxra), mert eddig nekem is tetszik (képek jópofák, dizájnok jók, új Lara szimpi), csak még nem érzem a remegést.Amúgy nyugi, nekem is vannak azonnal-lelkesülős-előrendelős játékaim. FF, Deus, Halo, ha lenne egy új single Ultima, esetleg egy Wing Commander, a vesémet is eladnám

-
keIdor
titán
Jól hangzik, kérdés mi valósul meg és mi nem...
Megjelenés szerintem szokás szerint November, 2011. -
Morden24
nagyúr
Hm, érdekes, bár semmilyen letaglózót, vagy instant get-hatást kiváltó dolgot nem találtam a leírásban. Na, majd később

Az viszont nekem igenis szimpatikus, hogy végre nőt csináltak Lara-ból, nem pedig egy galaktikus csöcsökkel megfejelt 13 éves kocka-csalogatót. Lehet megkövezni, de a régi Lara-t én nemhogy vonzónak nem találtam, inkább egy karikatúrának tartottam. Ez a mostani számomra sokkal érdekesebb, valóságosabb karakter.
-
h-yle
addikt
Úgylegyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ERŐSEN OFFBA!
Értem én, pl. Star Wars-al is el lehet adni a WC pumpát is, de ott pl. kiborulnának a rajongók, ha Hangszoró bácsit más-más alakítaná az aktuális divatnak megfelelően.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez ki? hogy nem lara az biztos. ez egy kis 15 éves csitri, köze nincs larához. idióták....

,és az utolsó 3 rész tetszett(pc),de megvan a 2 meg az 5 is,azok se voltak rosszak.