- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Gempas 70 #21 üzenetére
ez most miét jobb mintha bele lenne dugva azt te sem tudod megmondani
nem is akarom, és őszintén szólva nem is érdekel. btw ha nagyon akarom ráhúzom, hogy azért, mert kíméli a csatlakozót.
persze, hogy direkt tolom, amennyiben a saját véleményem elmagyarázása (nem másra ráerőltetése) direkt tolás. meggyőzni nem akarok senkit, csak elmagyaráztam, hogy nekem ez miért életképesebb megoldás. egyrészt túl sokat gondolsz bele, másrészt indokolatlanul felhúzod magad rajta és/vagy sokat agyalsz azon, hogy nekem mi a jó. majd én foglalkozok vele köszi.
mindegy én leírtam, akinek van esze felfogja, akinek meg nincs, az nem. egyetérteni meg nem kell vele.
-
joey04
titán
válasz
CptAdamica #18 üzenetére
de ha nem lesz luk a telefonon? akkor tehetem padra, aztán ha használni akarom, akkor le kell vennem róla és nem tölt. Ezzel meg ugyanúgy tudom használni töltés közben, mint normál vezetékes módban. A lényeg meg nézőpont kérdése, az egyik amit te mondasz, a másik meg a portmentesség. Nekem előbbi nem fontos, utóbbi meg kimondottan hátrányos, szóval egyik mellett sem kardoskodok, annyi, hogy ez a mostani megoldás nekem biztosítaná a komfortos használatot abban az esetben, ha a gyártók elindulnának a lukmentes telefonok felé. Amire van sansz, mert almáról már cikkeztek, hogy 2021-ben eltűnhet a csatlakozó, 1 vagy több droidos gyártó meg már csinált is ilyen készüléket ha jól rémlik, csak nincsenek kereskedelmi forgalomban.
-
joey04
titán
válasz
CptAdamica #15 üzenetére
igen, addig ameddig VAN HOVA bedugni a vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest