- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Azt senki nem állítja, hogy nem létezhetnek nők, akiknek mégis ilyen szakma kell. Persze hogy létezhetnek. Az arányokról van szó. Én is tudnék csinálni egy csomó női szakmát, csak nem érdekel. Ezen mit nem lehet érteni? Miért baj ez? Aztán ha valahol viccelődnek veled a férfiak (mert jó a humorunk is..
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen monitort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) akkor nem kell azt feltétlenül komolyan venni. Az is lehet, hogy csak az a tapasztalatuk, hogy nem sok nő megy oda ilyen munkára. Ha meg így van, naná hogy megkérdezi tőled hogy hogy lehet ez... Én is megkérdezném, ha egyszer szokatlan. És? Válaszolsz.... ennyi. Attól még felvehetnek. Ha bemennék műkörmösnek szerinted a tulaj asszonyka nem kérdezné meg hogy mit keresek ott? Én meg akkor sértődjek meg vagy mi?