Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nem csak azon múlik. Én legót am. Jah és húgomnak is van legója, de csak nagy ritkán játszik vele. Egyelőre nem reál beállítottságú, de ez egyelőre semmit sem jelent, mert még alsós. Viszont nincs meg a vonzalma a műszaki dolgok iránt. Pedig kisebb korában szereltünk közösen dolgokat (értsd ez alatt, hogy totyogós, és annál picit nagyobb korában). Nekem ugyanilyen gyerek korom volt és engemet az ő korára már nem lehetett hétvégén levakarni a röntgenekről, mindent szétszedtem ami selejt volt. Jelenleg villamosmérnöki államvizsga előtt állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa Rally
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest