Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
vimes
Igazad van, másképp állok hozzá a dologhoz, 10 éve emlékszem, hogy alaphangon úgy működtem, hogy ennyi programozót el sem bír a piac, el sem lehet helyezkedni vele, úgy is azt akarják, hogy megbukjunk (kalkulus1 előadás: nem értették? nem gond, majd másodjára felvéve fogják - Szabó Tamás tanár úr emléke azóta is esti bevizeléses problémákat okoz
), most minden buktató tényező, (remélhetőleg kevés) paréj tanár esetleges akarata ellenére is meg szeretném csinálni.
De ettől még Szeged felejtős számomra, tartok magamtól, a követelményektől.Köszönöm szépen a segítő kommenteket, végül valószínű, hogy a Gamf lesz a befutó, örülök, hogy nem olvastam azt a mértékű köpködést a sulival kapcsolatosan, amit (ezek szerint) urban legendként hallottam. Nem reprezentatív felmérésem során azt láttam, hogy az ismerősök (szám szerint keményen kettő a létszám) már akkor tudtak mellette dolgozni a szakmában, amikor a felénél jártak, így talán megnyugszom, hogy utána is lehet vele szakirányban pályázni. Az utolsó szempontok egyike, de Szolnokról ez közelíthető meg a legkönnyebben talán.
Egy szó, mint száz, becsicskultam! Akkorát nem akarok vállalni, amit nem tudok megugrani, leginkább emberileg, ebben lesz meló még nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), most minden buktató tényező, (remélhetőleg kevés) paréj tanár esetleges akarata ellenére is meg szeretném csinálni.