- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Happy end
-
tildy
nagyúr
Elhiszem, hogy fasultak, elhiszem hogy keves penzt kapnak, d eha felhivja az ember oket, nem igy kene kezdeni , hogy : IGen?
Se bemutatkozas, se semmi , s ejo napot kivanok, mindegy, az ugyintezo ma kedves volt utana, elmondta, kit keressek meg az ugyemmel kapcsolatban, es hogy igen, tegnap beerkezett a kuldemenyem. -
tildy
nagyúr
Valaki annak idejen kerdezte anglias topikban, mi ertelme van a residency doksinak, amit kikertem. akkor azt mondtam, itt kinn nem sok, de a magyar burokracianal meg jol johet. Lam-lam ha autom lenne, mar most jol jonne.
Lauda: adocsalas miatt akkor nemzetkozi szinten is kereshetnek, nem? Mintha ilyen remlene,
-
tildy
nagyúr
Mivel 1 darabot kellett nekik bekuldeni, emlekeim szerint meg masolatot nem kuldtek vissza, az egyetlen megoldas, hozzajuk bemenni, es igazolast kerni. Na ez utkozik akadalyba , szuloket meg csak nem kene ugraltatni.
Postaval kuldtem , innet, OEP -sek telefonon azt mondtak, beerkezett hozzajuk, es az ugyfelkapun is olyan statuszban vagyok az oepnel, (jogviszony - taj ervenytelen , ennek kellett lennie kulfold miatt , es ez is van), hogy jonak kene lennie.
Szerintem ma vagy hetfon hivom oket, megkaptak-e. Algiebanak is kuldtem levelet, az apehossal egy idoben, o tegnap megkapta.Az a nagy szerencsem, hogy van 200 perc magyaroszagi vezetekes skypehivasom, minimalis osszegert hivom oket.
-
tildy
nagyúr
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Jo? siman ramverhetnek a sz.r rendszeruk miatt egy 80 ezres befizetest, meg legalabb ennyi buntit. Csak mert ok mas rendszerbol dolgoznak, mint az oep.
Tanulsag: ne legy tisztesseges, mert akkor is megjarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest