Új hozzászólás Aktív témák
-
Beloka23
friss újonc
Szèp estèt!
Remèlem tudtok segíteni, játèk közben (Witcher 3) eltűnt a felszerelès ikon halvàny,,,,,, menet közben nem tudom megnyítni,... Viszont ha be szeretném rakni rejtekhelyre akkor ott van minden felszerelés ??!???
Köszönöm szépen a segítséget -
bali93
tag
Röviden: várós.
-
Huma
addikt
válasz
CsuBaKamBra #26 üzenetére
Csak attól tartok, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Az előző két rész azt mutatja, hogy nagyon profik, de egy hatalmas nyílt világot megtölteni élettel nagyon nehéz és sok munka. Rengeteg kisebb event és mellékszál kell hozzá, hogy ne érződjön üresnek a világ. A látvánnyal nem lesz gond az biztos. És a főszál is biztos rendben lesz. Csak a többi miatt aggódom.
Nekem a W2-ben voltak olyan dolgok amik nem tetszettek a W1-hez képest. Remélem, hogy a harmadik részben nem nagyon lesz ilyen. -
CsuBaKamBra
tag
Teljesen egyet értek veled, ha mindaz megvalósításra kerül.
A másik meg az szerintem hogy ha jönne azzal a képi minőséggel amit megvalósítottak az előző részben akkor sem lógna ki a next gen. illetve a jövőre érkező játékok közül.
Ráadásul ha az ígéretükhöz híven a harcrendszeren is javítanak akkor tényleg nagyot fog durranni a dolog. -
VictorHUN
aktív tag
Én nem látok grafikai különbséget a witcher2 és 3 között. ugyan úgy mint a bf3 és bf4 között sem.
-
Peterson_
addikt
Mozgás közben milyen durva lesz ez.
Nagyon ott van, ténylegnuke7:
Azért én teleraknám a gatyát, ha egy ilyen jönne velem szemben az erdőben
-
Ateszzero
őstag
Tényleg nagyon szép, de biztos nem lehet ilyen szép grafot kihúzni a Witcher 2-ből ha mindent maxra tolunk? Nem tudom mert csak egy 4830-an játszottam vele . Valaki esetleg akinek izmosabb gépe volt?
-
ASTON117
tag
A Witcherben több világ is létezik, amit szféráknak neveznek, ha a szférák együtt állnak, akkor valahogy átszivárognak a lények a szférák közt. A tündék és az emberek is így kerültek ide. Ezek a lények általában megtalálják a helyüket az ökoszisztémában és így lehetséges hogy elszaporodjanak ha nem találják meg a helyüket max átveszik egy gyengébb faj helyét vagy kipusztulnak.
Lehet hogy a saját világában ez a normális, az evolúció ezt követelte meg tőlük hogy legyen három szemük meg agancsuk.
De ezt a szférás dolgot annyira nem is értem.
Az biztos hogy a Witcher világa mélyen tudományos, nem nagyon van olyan hogy ez azért néz ki így mert csak.
A mágia se Harry Potter szinten működik.
Ha tévedek javítsatok ki. -
GrG1210
aktív tag
Na ezért jövőre érdemes lesz gépet cserélnem best buy game imádom...
-
tixem
addikt
nem rajongok az ilyen égből pottyant mesékért, de ez még nekem is piszkálja a fantáziám
bár az a mutáns szarvas, meg ilyen medvedisznóember vonalon elindulva az a szarvasfaember eléggé mulatságosan néz ki
ha ijesztőnek szánták nem sikerült igazán
vagy hát nem is tudom pontosan az ilyen játékokban minek is szánják ezeket a kreatúrákat
-
trufa12
addikt
Ehhez aztán lehet majd a vga t venni
még jó hogy a többi meg van hozzá -
nuke7
veterán
iszonyat jó! nagyon tetszik
asszem megjelenés előtt 2hét vakációt valahogy be kell szervezni
(ugye végigtolni az első két részt
)
-
Physicist03
senior tag
Ne felejtsük el, hogy ez még lehet szebb is, hiszen csak jövő évben jelenik meg a játék. Addig még javíthatnak rajta.
-
M3Ny3'T
senior tag
Borzasztó durva a textúra részletesség és az új engine is igen szépen dolgozik, várom!
-
MCBASSTION
aktív tag
katt a kepekhez ide => *katt*
ott a kep =>=> *katt* meg nagyobb
=> ranagyit firefoxxal
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
Physicist03 #9 üzenetére
Már mutogatnak egy ideje képeket, ott volt a E3 as trailer is, de nekem ezektől még mindig le esik az állam.
-
Normi™
őstag
Gyönyörű
Physicist03: Az tényleg brutális.
-
Xelloss
tag
Nagyon jó. A nyitott világtól kicsit félek még azért,de egyre jobban meggyőznek.
-
dejaris
addikt
Egesz szep
-
Physicist03
senior tag
Tényleg nagyon szép. De nálam eddig a Destiny mindent vitt látványban az E3-as gameplay videó alapján.
-
D_r_u
tag
Az igen.
Úgy érzem, jövőre, 6 év után ismét aktuális lesz egy gépcsere.
-
ASTON117
tag
Ez a Don't Starveból a deerclops!
-
ProEvoFan
nagyúr
Álomszép.Durván részletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest