Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt majd ki kell probalnom
-
Chp
őstag
Igazán örülök ennek a döntésnek, jó azért látni, hogy sokrétűen és változatos témákban írtok. Annak pedig, hogy mostmár Windows Phone-nal kapcsolatosan is megindult valami előrelépés, kifejezetten jó hír, mert sajnos mindenhol el volt hanyagolva - Az Androidhoz és az alma megoldásaihoz képest - szóval nagy érdeklődéssel fogom olvasni a továbbiakban is a hasonló témájú írományokat.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mint azt bizonyára észrevetted, tartalmilag kissé átalakult a Gamepod. Ez már a második Windows Phone bemutató az elmúlt napokból; heti szinten két mobilos játék van tervben, a fókusz pedig nem az Androidon lesz, mert azokról mindenhol lehet olvasni. Persze azért nem marad majd ki, de a Windows Phone, az iOS és adott esetben a BB 10 is fókuszban lesz, bár ott sajnos elég kevés az exkluzív cím.
-
Chp
őstag
Nahát - nahát, WP-nal kapcsolatos cikk? Helyes.
-
satz18
őstag
Na kijátszottam. Meglehetősen rövid játék, nekem a történet meglehetősen zavaros, nem igazán tudtam elkapni a fonalat. Nem tudtam a szövegre koncentrálni miközben kerestem a tovább utat és közben letakartam az ujjammal a feliratot. Ha lesz új chapter, azért folytatom a mókát.
-
alevan
őstag
Köszi. Imádom az ilyen játékokat, de erről a darabról nem halottam még.
-
HaJózsi
aktív tag
Érdekes játéknak tűnik, szedem is. Köszi a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Mélytengeri utazásra invitáljuk a Windows Phone tulajdonosokat, amelyben egy réges-rég eltűnt hajó szomorú sorsára derül fény.
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest